Odp: modifikacja KTM 690SMC
to napisz o co chodzi, będzie nam łatwiej Ci coś poradzić, wróżbitą Maciejem nie jesteśmy :D
cos takiego np
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » modifikacja KTM 690SMC
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to napisz o co chodzi, będzie nam łatwiej Ci coś poradzić, wróżbitą Maciejem nie jesteśmy :D
cos takiego np
Super!
Super!
k***a niechce mi sie zdjecie zaladowac
Czy takie odpowietrzniki będą OK? gwint 4mm [url]http://allegro.pl/odpowietrzniki-amortyzatorow-m4-ktm-wp-pomaranczow-i5091462112.html[/url]
Jakie klocki na przód mogę założyć by były lepsze od seryjnych?
Odgrzeję kotleta ale nie widzę sensu powtarzania tematu.
Kilka pytań do tych, którzy mają już obcykane wszystko co związane z SMC.
1. Uchwyty dla pasażera - odkręcić no problem. Wizualnie lepiej się prezentuje ale co z otworami po uchwytach.
Przeglądałem schematy i chyba KTM nie przewiduje żadnych OEM zaślepek na te otwory. Macie jakieś sprawdzone patenty?
2. Osłona łańcucha - większość wywala. Zaobserwowaliście jakieś negatywne skutki wywalenia osłony?
3. Osłony wydechu i kostek(te przykręcane zamiast setów pasażera) - widziałem, że Policho z forum robi na wzór OEM ale z carbonu. Na fotach wyglądają nieźle! Kilka osób zdaje się kupiło od niego. Zadowoleni? Estetycznie wykonane? Mam wątpliwości szczególnie co do osłon na kostki - lakier na nich nie wyciera się szybko i nie rysuje od butów?
Pzdr
1. Nowy blotnik nie jest drogi. chyba ze dopasujesz jakies zatyczki...
2. wywalilem w 2010 roczniku teraz zostawilem jakos juz mi nie przeszkadza, chyba starzeje sie :D
3. mam od Policho i te male oslony i te na wydech i wszystko super. Wczesniej mioalem te z KTM i nie widze roznicy i powodu zeby przeplacac ;)
Dzięki Moto.
Faktycznie OEM błotnik drogi nie jest ale z okleiną trochę wyjdzie. Chyba żeby używkę ładną trafić...
Panowie szybkie pytanko - kupiłem obudowę filtra powietrza z KITu Evo I.
Niby wszystko OK, numer się zgadza. Obudowę da się założyć ale wchodzi dosłownie na styk - bardzo trudno ją założyć żeby weszła na swoje miejsce i nawet jak się uda to siedzi bardzo ciasno. Mam wrażenie, że jest napięta jak plandeka w żuku...
Seryjna jest spasowane idealnie i wchodzi gładko i bardzo ładnie sie układa. Stąd moje pytanie czy w tej Evo tak ma być?
moja obudowa też ciężko wchodzi ;) widocznie tak ma być.
Siema.
Polecacie filtr DNA do SMCR?
Gdzie nabędę taki filtr w rozsądniej kasie?
gdzie i jaki kupić akcesoryjny ogon ? (mocowanie tablicy)
Moim zdaniem szkoda siana. Tablica na ten krótki ogonek, kierunki też i gitara.
Moim zdaniem szkoda siana. Tablica na ten krótki ogonek, kierunki też i gitara.
w sensie obciąć oryginał czy tam jakoś odkręcić idzie ?
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » modifikacja KTM 690SMC
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 73 zapytań