1

Temat: [S] Opony supermoto

Ktoś zainteresowany żebym zabrał jutro na Bemowo? Mam dunlopy, metzelery, maxxisy. Mam też kilka używanych przodów 16,5 dunlopa w stanie dobrym w cenie do dogadania.

2

Odp: [S] Opony supermoto

jakies 17 wety na tył masz moze?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

3

szwinia napisał/a:

Ktoś zainteresowany żebym zabrał jutro na Bemowo? Mam dunlopy, metzelery, maxxisy. Mam też kilka używanych przodów 16,5 dunlopa w stanie dobrym w cenie do dogadania.

pw poszło,
pozdrawiam,
m

---
umiesz liczyć, licz na siebie

4 Ostatnio edytowany przez szwinia (2010-06-25 11:24:28)

Franz napisał/a:

jakies 17 wety na tył masz moze?

Wet'y nie występują w rozmiarze 160. Rainy w tym rozmiarze mi się skończyły i czekam na dostawę (pewnie kwestia tygodnia/dwóch). Mam coś co ma być oponą na mokre z maxxisa. Brał to ode mnie Bartek w Kisielinie i dawało radę na mokrym torze. Ma symbol 6119. Jak Ci pasi to mogę pobrać.

5 Ostatnio edytowany przez SFMario (2010-06-25 12:55:34)

A takie się trafiają? I po ile?
Zwłaszcza ta po lewej. Jak to w ogóle jeździ?

joł

Post's attachments

Attachment icon 1092939724.jpg 54.62 kb, 68 downloads since 2010-06-25 

6

Ta po lewej to turbinka dunlopowa. Mam takie założone u siebie i są bardzo fajne. Pozostałe też są dostępne w sprzedaży (tyły będą później jak już napisałem, ale przodów mnogo).

7

No mnie o przody chodzi bo z tyłu mam nowego mjutanta  :D

8

Rozumiem, że masz świadomość tego, że wspomniane deszczówki nie mają homologacji ulicznej więc w razie dzwona/spotkania z nadgorliwym policjantem itp może być słabo?

9

Ja bym kupił jakiegoś mięciutkiego slika na tył jak bedziesz miał

KTM lc4 640 SM SPRZEDANY :( /// obecnie 100% Retro WSK 125 made in Świdnik na dojazdy do sklepu po bułki:)

10

Dobra, zaraz spieprzam z firmy więc można przyjąć, że kto się nie określi do 14 to już "po ptokach" i dostawa na Bemowo odpadnie.

11

szwinia napisał/a:

Rozumiem, że masz świadomość tego, że wspomniane deszczówki nie mają homologacji ulicznej więc w razie dzwona/spotkania z nadgorliwym policjantem itp może być słabo?

U mnie na parafii to się policjanci znają na motórach jak świnie na gwiazdach...

Szukam czegoś co w razie syfu na winklach wyda lepiej niż opona do ściga, no i będzie można kawałek szutrówkami gdzieś skrócić.
I przyczepność, przyczepność przyczepność...

Ciśnienia nie mam na oponę bo dziś dopiero wał dostałem z naprawy....

joł

12

To załóż sobie MT60 RS Corsa i "będzie Pan zadowolony". Zajebista przyczepność, bieżnik w stylu deszczówki, nieporównywalnie dłuzsza trwałość niż w przypadku deszczówki. Jest gdzieś na forum test tych gum spreparowany przes JarkaS. Mam kilka sztuk jeszcze w starych cenach ;)

13

Turbinka podobie mnie siem jak diabli, ale lepiej słuchać ludzi obeznanych w temacie.
Wiec how much is the MT60 RS Corsa fish?
Może być PW  :D

joł

14

Dobrze prawi Szwinia, MT60RS Corsa robią robotę, przyczepność jest :) Mam na tyle ale już czeka do kompletu przód.

yamaha xt660x