Odp: Husaberg FE 501 / Supermoto project 00r caly na części !
Ale do tego berga chyba można kupić orginalny zestaw stalowych zaworów od ktm za 960 zł komplet.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husaberg » Husaberg FE 501 / Supermoto project 00r caly na części !
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale do tego berga chyba można kupić orginalny zestaw stalowych zaworów od ktm za 960 zł komplet.
za 800
Zależy mi na żywotności i to długiej :)
Wieczorna mocna polerka wachacza :D
norvitsch napisał/a:Łooo panie dobry temat. Za 1200zł to chyba można co najwyżej dostać gołą ramę z papierami a ty dorwałeś taką okazję.
Fajnie by było jak byś pisał co ile kosztowało. Ile za regenerację cylka, głowicy, tłoka, koła itd.
@edit to prawda co piszą w danych berga, że waży tylko 105kg?
Dzięki za podrzucenie pomysłu na pewno skorzystam, w większości serwisowek wyczytałem ze waży on dokładnie 109 kg, jest mega lekki mimo że nie jest Pudzianowskim sam daje rade go podnieść i dać na stołek :) :), Pozdrawiam
A na chwilę obecną ile cię to już kosztowało i co ile kosztowało?
kusy32 napisał/a:norvitsch napisał/a:Łooo panie dobry temat. Za 1200zł to chyba można co najwyżej dostać gołą ramę z papierami a ty dorwałeś taką okazję.
Fajnie by było jak byś pisał co ile kosztowało. Ile za regenerację cylka, głowicy, tłoka, koła itd.
@edit to prawda co piszą w danych berga, że waży tylko 105kg?
Dzięki za podrzucenie pomysłu na pewno skorzystam, w większości serwisowek wyczytałem ze waży on dokładnie 109 kg, jest mega lekki mimo że nie jest Pudzianowskim sam daje rade go podnieść i dać na stołek :) :), Pozdrawiam
A na chwilę obecną ile cię to już kosztowało i co ile kosztowało?
Berg 1200 zl
Koła 1100zł
Cylinder tłok 1300zl
uszczelki 120zl
glowica 1300 +/- zl
Nowa Magura juz w drodze 250 zl
Nowy naped 440 zl
Wydaje mi się że troszeczkę skromnie :), ale myślę że bedzie ok :)
Dzisiaj do Berga zawitała skromna paczuszka a w niej tarcze sprzęgła i prawie nowa używana pompa sprzęgła magura :) :) wszystko siedzi już praktycznie na swoim miejscu pozostało odpowietrzyć pompę zalać płyn i skręcić wszystko do kupy, wszystko pod deklem sprzęgła wydaje sie w przyzwoitym stanie :), Stara magura przepuszczała minimalnie olej wiec nie chciałem się bawić w regeneracje gdyż uważam ze na dłuższa mete by to nie zdało egzaminu Pozdro !!! p.s Fotka magury później :D
Magura siadła pieknie :)
A miałeś pisać ceny :(
A miałeś pisać ceny :(
heheheh :D
Magura wyniosła mnie 130 zł a tarcze sprzęgła 280 zł :)
Ale właśnie zawory stalowe ktm robi orginalnie nie zadek zamiennik i możliwe że wiecej wytrzymaja niz tytany.
Lepiej zmień korbe moja też niemiała luzu a była nieźle wyciurana
Maja też nie miała luzów a po 10h poszły wióry.
Nowy tłok i zawory nieźle dobijają korbowód.
Maja też nie miała luzów a po 10h poszły wióry.
Nowy tłok i zawory nieźle dobijają korbowód.
Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie nowa korba, i mysle ze to dobra myśl, Pozdro !
Korowód ori jest już nie dostępny dzwoń do majstra napewno cos doradzi i nawet się nie zastanawiaj
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husaberg » Husaberg FE 501 / Supermoto project 00r caly na części !
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 62 zapytań