Odp: Supermoto podczas Extrememoto (wyniki)
O której godzinie będziecie już na miejscu??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Supermoto podczas Extrememoto (wyniki)
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
O której godzinie będziecie już na miejscu??
Jakos po 7 pewnie :/
Są tacy którzy będą tam przed wschodem słońca ;>>>
Można też "w samo południe" albo "umówić się na dziewiątą".
Aha to ja też tak będę.
to komu mam kibicować ? :cool:
no i nie wypaliło - miłej zabawy chłopaki
no i nie wypaliło - miłej zabawy chłopaki
mi niestety też :(
Nie wiem ilu ojców ma ten sukces ale składam podziękowania za organizację naprawdę fajnej imprezki ojcowi dyrektorowi sabathiusowi. Zajebista sprawa kto nie był niech żałuje bo można było sobie konkretnie i technicznie polatać ;-) Jeszcze raz ukłony w stronę organizatora.
oj tak... mozna bylo sie zmeczyć....
Piekny dzień, piękna pogoda duzo dobrego fruwania, biore 4pack i ide do wanny odpocząć :) Kuba daj jakieś foty bo widziałem latałeś z lunetą ;-)
ps
Jarek wracaj szybko do zdrowia!!!
dobrze bylo, tylko te wariaty w pierwszym winklu przerazaly mnie. No i szkoda Gokona, ktory spedzi najblizsze dni w otoczeniu ortopederastow.
Niech załująCi co nie byli ale z drugiej strony nic straconego bo jutro powtórka :)
Organizat MISTRZ !!
.
Chłopaki naprawdę szacun dla was za jazdę naprawdę fajnie było ponagrywałem was trochę ale bakteria mi padła ;/ " Pan z nr 9 ładnie dawał w kasie amator :D " Filmiki niedługo wrzucę
Organizat MISTRZ !!
oj tak!!! duze brawa dla Sabathiusa za zajebistą robote!!!
Braw dla wszystkich:) dla organizatorów za dobrze wykonaną robotę, dla startujących za wspólną zabawę i zdyscyplinowanie. Gokon wracaj do zdrowia stary i nie daj się za bardzo pokroić:)
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Supermoto podczas Extrememoto (wyniki)
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 77 zapytań