Temat: [K] wydech do KTM 690 smcr
Witam kupię sportowy wydech do ktm-a 690 smcr 2014r. Może ma ktoś coś na zbyciu?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] wydech do KTM 690 smcr
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam kupię sportowy wydech do ktm-a 690 smcr 2014r. Może ma ktoś coś na zbyciu?
Nikt nie ma wydechu na sprzedaż? Orientuje się ktoś jaki koszt nowego wydechu wings?
Jak kiedyś kupowałem podwójny do 950 SM to kosztowały 525 Euro, ale to było kilka lat temu. Swoją drogą polecam.
Slyszalem ze polowe ceny Akrapa ale daj nam znac ile dokladnie jak juz sprawdzisz ;)
Napisz email do producenta z zapytaniem; name: Gorazd Marovič email: mf@siol.net
Napisz maila do producenta.
Wyślą Ci cennik wszystkich dostępnych modeli wraz z informacją jaka jest różnica w wadze i jaki jest koszt wysyłki(z tego co pamietam to dwadzieścia pare €). Nie ma problemu z wysyłką do PL, możesz wybrać kolor naklejki i z tego co pamiętam dodają dwa różne dB killery(mniej i bardziej wyciszający).
Cen nie pamiętam ale wiem, że były atrakcyjne. Myśle, że przy obecnym mało korzystnym kursie w granicach 1600-1800 powinieneś się z wysyłką wyrobić.
[url]http://adventuresklep.pl/product_info.php?cPath=55&products_id=488[/url]
Ok, dzięki za pomoc. A ktoś wie gdzie u nas można dostać leovincea do smcr-a?
[url]http://adventuresklep.pl/product_info.php?cPath=55&products_id=488[/url]
Super ze mozna teraz zamowic w Polsce w adventuresklep.pl , nawet nie wiedzialem ze Pawel wspolpracuje tez z Wings.
kumpel ostatnio wyrwał na allegro Wingsa do SMC-R'a za 400/500 pln. Można trafić czasami.
Według mnie lepiej wyglada i chodzi Leo Vince ( miałem oba)
U mnie Leon bez dB killera jest potwornie głośny ale gołym okiem wiadać, że pucha jest sporo krótsza i ma znacznie mniejszą pojemność niż Akrap czy Wings.
A co myślicie o wydechach firmy dominator? Wpadłem na nie na allegro i przyznam, że cena dość atrakcyjna. Do tego całkiem fajnie prezentuje się na ktmie smcr. Pytanie jak jak to chodzi i jak z wykonaniem?
Moim zdaniem szajs. Omijałbym z daleka...
To jest rodzima, Polska produkcja, wydechy są bardzo głośne a jakość wykonania pozostawia sporo do życzenia.
Może kiedyś coś z tego będzie ale póki co nie dorastają do pięt markowym wydechom. Cena jest adekwatna do wyrobu i to jest w zasadzie ich jedyna zaleta.
Kupiłem dziobala z dominatorami - są bardzo głośne, to fakt. Nie porównam ich do niczego innego, bo seryjne leżą w garażu, ale o co chodzi z tą złą jakością? Wiem jedynie, że są 3 razy lżejsze od seryjnych. Mieszkam we Wrocku, także jak chcesz, to możemy się ustawić i zobaczysz jak to chodzi, nie wiem tylko cy w przypadku SMCR to wygląda tak samo. W każdym razie ja nie narzekam, ale nie mam punktu odniesienia. Ciekawi mnie po prostu w jako sposób można ocenić jakość wykonania? Odpadną w czasie jazdy czy co? :D
koledze w zx12r odpadł tłumik w czasie jazdy. Trytki załatwiły sprawę. Potem odżałował hajs i kupił akrapa :P
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] wydech do KTM 690 smcr
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 82 zapytań