Temat: Kupię końcowy tłumik Akrapovic EXC od 2008 wzwyż
Witam Panowie, jak w temacie poszukuję końcowego akrapa do EXC z 2008 roku, ale podejrzewam ze z roczników wyższych również podejdzie. Dzięki.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię końcowy tłumik Akrapovic EXC od 2008 wzwyż
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam Panowie, jak w temacie poszukuję końcowego akrapa do EXC z 2008 roku, ale podejrzewam ze z roczników wyższych również podejdzie. Dzięki.
A ja obejmę jakby ktoś coś , sorki ze podbiłem do tematu .
Mam Akrapa, kupilem nowke w 2014,jezdzony w EXC 450 2013. przejechane ma okolo 7-8 godzin, moge sprawdzic.
Stan idealny.
Cena 1500 pln plus przesylka.
Zdjecia moge wyslac na e-mail.
Jezeli jestes zainteresowany, zapraszam na priv.
PS. wymienilem na FMF 4.1 + powerbomb. w razie pytan dlaczego chce sprzedac :)
Adasiek,
wysłałem Ci pw w sprawie akrapa
Jednak taki z 2014 nie podpasuje, także poczekam , może się trafi oryginalny..... pozdro
Rozważ WINGS-a.
Rozważ WINGS-a.
+1
Po co przepłacać?
Inna kwestia, że do enduro w życiu nie kupiłbym żadnego tłumika z carbonową końcówką jak właśnie wszystkie Wings'y...
Połamiesz to w moment a do Akrapa ta końcówka kosztuje pare setek.
siema kolega ma akrapa na sprzedaz z ktm 500 bedzie pasowal na 100% cos w granicach 1000zl jest to nowy model akrapa ale nie z karbonowa koncowka tylko ten drugi . Latamy po lasach i namowilem go zeby wymienil na orginal bo w ktm 500 mocy nie brakuje a akrap w lesie robi za duzo halasu i poco draznic zielonych jak jeszcze nie kupiles to daj znac dam ci na niego namiary
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię końcowy tłumik Akrapovic EXC od 2008 wzwyż
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 74 zapytań