Odp: Kolejny Husaberg FS650C w remoncie 2002r
Zapewne phm40 być może ten z pompką przyśpieszacza.he zapewne nie do ogarnięcia moc
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husaberg » Kolejny Husaberg FS650C w remoncie 2002r
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapewne phm40 być może ten z pompką przyśpieszacza.he zapewne nie do ogarnięcia moc
NA wakacjach wybieram sie na hamownie, jest niby kilka ciekawych modow o ktorych wspominal poprzedni wlasciciel, ja zauwazylem tylko glowice po portingu zawory ssace 37mm, korba katalogowo miala byc 32mm jest 35mm, wydech akrapovic i kolektory tytanowe?. Wykres prawde nam powie :)
Ktoś robił konkreta nawet korba wzmocniona brakuje tylko dobrego fcra i skrzydeł hehe
z 5 podnosi sie z gazu na kolo a z 6 na sprzegle :) juz lata ale bedzie latal jeszcze nardziej. Wczesniej tuleja byla ponad wymiar razem z tlokiem, rozmiar tloka 102mm az ! Obecnie 99.96
Lapcie filmik z jazdy po dotarciu z grudnia albo stycznia :) [url]https://youtu.be/0BJSvB0Ela4[/url]
Fajnie się zbiera na koło jest kozak i ten dźwięk inne 4t tak ładnie nie warczą. Tuleja ori na nikasilu?
Dobre, dobre:) Niech mi przychodzą te graty juz bo ciśnienie mi rośnie;)
Fajnie się zbiera na koło jest kozak i ten dźwięk inne 4t tak ładnie nie warczą. Tuleja ori na nikasilu?
Oczywiscie wszystko oryginal KTM - Elko, tuleja na nicasylu :)
Zapomnialem napisac, ze jednak na wal nie wlecialy SKFy tylko FAG
Wrzucam filmik z odpalenia po remoncie :)
[url]https://www.youtube.com/watch?v=GonMXDKeXeE[/url]
Te wasze Husabergi mi się po nocach śnią :D
ktm, kawasaki, suzuki, kawasaki, supermoto, supermoto...
KU*WA MAĆ!!!!!!! ileż można wpisywać to?!?! zróbcie z tym coś bo szlag człowieka trafia... idę się napić -.-
Te wasze Husabergi mi się po nocach śnią :D
ktm, kawasaki, suzuki, kawasaki, supermoto, supermoto...
KU*WA MAĆ!!!!!!! ileż można wpisywać to?!?! zróbcie z tym coś bo szlag człowieka trafia... idę się napić -.-
Ja po mimo tego, ze mam Husa ale jest w PL a ja w Holandii to tesknie za skurwielem z kazdym dniem co raz bardziej i nie ma dnia abym nie patrzyl na niego i jego filmiki ;D NIgdy nie bylem na torze ale mysle, ze uda mi sie nim wjechac gdzies i posmigac chociaz chwile. W Czerwcu dopiero zaczne jazde, pierwszy przyjazd i od razu termin na hamownie ugaduje by sie dowiedziec ile w nim siedzi po tych zabiegach torowych.
A wiec kolejna paczka z eBaya doszla. Oslona pod silnik, kopka oraz nóżka boczna. 111euro
Tą stopkę masz od FS czy FE? Jak by Ci się chciało to weź ją zmierz:)
Tą stopkę masz od FS czy FE? Jak by Ci się chciało to weź ją zmierz:)
Od FE prawdopodobnie. Gorzej bo musze dorobić uchwyt do ramy... jak znajde metrowke gdzies w bagazniku to Ci zmierze bo an wyjezdzie jestem
Kolejne graciki sa juz na miejscu i czekaja na zalozenie :)
Filtr powietrza, 4x crashpady, paski na kola oraz nowy przewod w oplocie do Magury :)
Fajne naklejki a przewód gdzie za ile kupiłeś?
Fajne naklejki a przewód gdzie za ile kupiłeś?
Przewod do Magury kupilem na allegro 189zl + paka długość przewodu ok 107cm
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husaberg » Kolejny Husaberg FS650C w remoncie 2002r
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 79 zapytań