Odp: Kawa Klx 300 ,cos pogrzebane w rozrzadzie
To ten sam sprzet co kolezka z forum dr- z ogladal u Ciebie? Jak tak to powiem tylko tyle, ze ogladajacy byl pod takim wrazeniem, ze postanowił zalozyc temat pochwalny dla kolegi Zzyla:D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Kawa Klx 300 ,cos pogrzebane w rozrzadzie
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To ten sam sprzet co kolezka z forum dr- z ogladal u Ciebie? Jak tak to powiem tylko tyle, ze ogladajacy byl pod takim wrazeniem, ze postanowił zalozyc temat pochwalny dla kolegi Zzyla:D
martwica mózgu...
jak kły ma to trzeba brać XD
Czesci juz ida z chlewika polandii, za pare dni beda w hotelu, to sie k..zabawie
dzis tak grad na...al, ze zdazylem z roboty, moja konine do stajni zagonic. to jest ten jeden dzien w roku, na ulice bym nie wyjechal, tutaj nie ma studzienek. Suzuki Sb 250e
Żyła rób maszyne , kupuj kamerkę i zakładaj motovloga, ja Cię będę oglądał
...a ja czytał :D he he
dobra, maszyna zabanglala, ale nie moja w tym zasluga.. teraz moja przyjezdza, wiec cos ogarniemy z tele kamera :)
no na Poczatek, bym prosil info, jaki badzur kupic,tzn.oko i gdzie ten Motovlog?
pzdr
dobra, maszyna zabanglala, ale nie moja w tym zasluga.. teraz moja przyjezdza, wiec cos ogarniemy z tele kamera :)
no na Poczatek, bym prosil info, jaki badzur kupic,tzn.oko i gdzie ten Motovlog?
pzdr
Tak.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Kawa Klx 300 ,cos pogrzebane w rozrzadzie
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 76 zapytań