Temat: [K] motocykl z dziobem
Kupię multiple wśród motocykli czyli KTMa SM690. Cena zależy od stanu. Raczej nie zamierzam przejeżdżać pół Polski za motocyklem. Szukam czegoś w południowej, południowo - wschodniej Polsce.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] motocykl z dziobem
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupię multiple wśród motocykli czyli KTMa SM690. Cena zależy od stanu. Raczej nie zamierzam przejeżdżać pół Polski za motocyklem. Szukam czegoś w południowej, południowo - wschodniej Polsce.
Cześć. Na początku marca będę miał na sprzedaż KTM 690 SM-R z 2009r. zarejestrowanego na kat. A2. Wszystko chodzi jak trzeba, wygląda świetnie, ogólnie godny polecenia motocykl. Jak byś chciał więcej info to pisz pw.
za 15 oddam :)
[url]http://allegro.pl/ktm-690sm-supermoto-a2-akrapovic-k-n-evo1-i5999018152.html[/url]
Spawak, priv
Chycu jak to jest u Ciebie z tymi akrapami. Nie mogę znaleźć nigdzie tego modelu wydechu.
A naklejki możesz znaleźć na Allegro?
A nie wiem jak to jest, taki kupiłem :) myślicie ze fejk? :(
BTW, jakby coś, rozważę każdą propozycję, bo rozbiłem dziś auto i przydałby się zastrzyk forsy
Nie wiem, ale nie wyglądają na Akrapy. Z drugiej strony jakie to ma znaczenie? Podobają Ci się? Ładnie gadają? Moto dobrze na nich pracuje? To na zdrowie! Nawet jeśli to ATRAPOWICZ
Z wygladu bardzo przypominaja LeoVince, na endcap'ie nie ma logo?
Z wygladu bardzo przypominaja LeoVince, na endcap'ie nie ma logo?
no właśnie nie ma :/
a drą jape tak niesamowicie, kocham wyjeżdżać do roboty o 7 rano i wracać o północy :D
Up!
Miesiąc temu było tyle dziobali a teraz kiedy mam w miarę czas to średnio. UP!
[url]http://allegro.pl/ktm-lc4-690-supermoto-prestige-i6036157352.html[/url]
Ten Ci się nie podoba? Wydaje się solidny, no i zawsze lepiej Prestige/SMR niż SM...
Podoba mi sie najbardziej ze wszystkich wystawionych, ale to 4h 30 min jazdy ode mnie. Wiec albo musialbym busa wyczarowac albo wracac na kolach tyle.
Może być też Duke ;) Ale nie chce też wydać 16 tys na prawie 10 letni motocykl.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] motocykl z dziobem
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 73 zapytań