Temat: Obręcze 17" Goldspeed nowe
Cena 1300 już z wysyłką. Brane od Cienkiego, jak się okazało nie przydały się.
Przód 17, tył 5"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Obręcze 17" Goldspeed nowe
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cena 1300 już z wysyłką. Brane od Cienkiego, jak się okazało nie przydały się.
Przód 17, tył 5"
Mogę się zamienić za auto w gazie.
Sam tył za ile pójdzie?
Nie opłaci się to ani Tobie ani mi :P Chyba że znajdziesz mi kupca na front.
Kompan do picia,tutaj w holandi taka felga w sklepie kosztuje 147€ wysylka w hol. Gratis do Polski nie wiem ale chyba nie majatek.
Czyli ok. 650 złotych, więc oferta 1300 zł za parę z przesyłką jest moim zdaniem OK
Tak, tylko kolega potrzebuje sam tyl. Dlatego podalem taka opcje. Przod 114€ z tego co pamietam a 16,5" niecale 130€.
Do polski nie wysyłają. Tylko np taki Cienki może ci ściągnąć.
i tył kosztuje 178euro a nie 148 :P
147€ sprawdzalem,moze jakas promocja jest. Niewarzne, tak czy inaczej 1300 z przysylka to spoko cena. Podalem info dla kolegi co potrzebuje jedna felge jako jakas opcje,gdybyscie sie nie dogadali. Jest to normalny sklep,wiec mysle ze wyslaliby. Pytanie za ile i czy jest sens.
Też sprawdzałem i jest 178€ :D
Adam, ja zamawiałem je jeszcze w ubiegłym roku i niestety była informacja że do PL nie wysyłają, nawet pisałem czy mogą wysłać i odmawiali. Pewnie tylko swoim zaufanym resellerom to umożliwiali.
Dzięki za udostępnienie :)
[url]http://www.outlawracing.nl/wielen-en-wielonderdelen-motor/supermoto-velgen-motor/goldspeed-17-x-5-00-supermoto-velg[/url]
A widzisz, ja patrzyłem tutaj [url]http://www.europemotoparts.com[/url]
Mialem okazje kupic ostatnio piasty w dobrej cenie i szukalem felg i natrafilem na te. Suma sumarum piast nie kupilem i felg tez nie.
To może kupisz odemnie? Piasty i obręcze :D W komplecie taniej :)
Hehe nie stac mnie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Obręcze 17" Goldspeed nowe
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 82 zapytań