Temat: Bluza Nak*rwiam terror, zachowaj dystans.
Siemanko, kupie bluzę tak jak w temacie. Rozmiar najlepiej L ale piszcie co macie. Fotki i cena na PW. Pozdro !
Sxv 450 ER6 engine swap
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Bluza Nak*rwiam terror, zachowaj dystans.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemanko, kupie bluzę tak jak w temacie. Rozmiar najlepiej L ale piszcie co macie. Fotki i cena na PW. Pozdro !
UP, serio nikt nic ? :P
Ta seria to rarytas na aukcjach osiąga kolosalne ceny
A nie można zamówić bluzy z własnym napisem? Cena takiej bluzy to chyba 95zł. Wg. mnie i tak dużo jak na zwykłą bluzę z napisem :P
Mało kto ma opcje z napisem na rękawach. Fakt bluza kozacka ale jeszcze poczekam :P
Wysłałem pw, mam w rozmiarze M
Rada dla was, idźcie do jakiejs drukarni, gdzie robią koszulki. Na bluzę tez bez problemu zgrzeją napis. Koszt takiego czegos u mnie w pracy to gdzies ze 25zl. A z rękawami to w 30-40zl max.
Sam bede robił ale dopiero jak zdam pełne A w czerwcu, jak zdam to siepie w takiej na miasto :D
Może i masz racje, chyba faktycznie u mnie w mieście jest taka drukarnia.
Najpierw napiszcie podanie z prośbą o wykorzystanie tekstu do samego autora. Bo milicja juz czeka na takich.
Jak zrobi dla siebie taką bluzę to nie widzę problemu.
Ale jak zamierza otworzyć sklep czy inny bazar z tym napisem to już może odkładać na prawnika XD
Spokojnie handlować nie mam zamiaru xd Narazie czekam na fotki od Sebka.
Jakby ktoś miał to nadal czekam na pw !! :P
Temat do zamknięcia, dogadałem się z Sebkiem :P
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Bluza Nak*rwiam terror, zachowaj dystans.
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 69 zapytań