Odp: [k] koła sm ktm exc
a tylna fela ilu calowa powinna być? 4.25' czy 5' chodzi mi o to,żeby łańcuch po niej nie nap..dalał
Motór to exc 450 z 2005r.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [k] koła sm ktm exc
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a tylna fela ilu calowa powinna być? 4.25' czy 5' chodzi mi o to,żeby łańcuch po niej nie nap..dalał
Motór to exc 450 z 2005r.
Jak coś to mam taki dystans do tarczy na tylną piastę
U mnie w 530 siedzi bez problemu 5' z oponą 170 bez żadnych przeróbek
Kolo tyl Lc4 szerokosc piasty 19 cm a.do exc wchodzi piasta 18 cm. Przerobienie piasty z zabierakiem z 19 na 18 cm nie polega tylko na tulejkach, probowalem, nie polecam, lepiej kupic p&p
czyli koło które było u mnie musiało miec stoczoną piaste i zbierak ? bo było to napewno koło od lc4. w internetach widziałem kilka exc z kołem od lc4. możliwe ze stary wahacz jest szerszy ?
525 '05. Zacisk nowszego typu, koło z zabierakiem od LC4 5", piasta nie tykana, tylko skrócona tulejka i wszystko pasuje.
pany
ja w EXC 520
miałem koło
od lc4 z zabierakiem
od lc4 bez zabieraka
od DRZ 400
wszystko wchodziło bez przeróbek ....
Dum Dum .Chyba się ze mną na koła SM zamieniałeś w Kościanie?Prawda?Musiałbyś jeszcze oponę obrócić ,bo chyba jest kierunkowa.
Ja tylko kierowcą byłem, koła kumpel ma :-) Opona miała być zmieniona na czasie, ale wiadomo jak jest, ciągle coś wypada i opona została.
Up!
kupilem koła od lc4 tył pasował p&p przód toczyłem dystans bo byla to wersja z slimakiem. niedługo będa do sprzedania w okolicy 1200 tył 4,25
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [k] koła sm ktm exc
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 78 zapytań