Temat: [K] Lusterka supermoto / dolne
Szukam lusterek dolnych pod kierownicę do supermoto. Bez znaczenia czy nowe czy używane. Aby w bdb stanie.
Cena do uzgodnienia.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Lusterka supermoto / dolne
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szukam lusterek dolnych pod kierownicę do supermoto. Bez znaczenia czy nowe czy używane. Aby w bdb stanie.
Cena do uzgodnienia.
Tu masz link do nowych. [url]http://allegro.pl/lusterka-pod-kierownice-lusterko-supermoto-street-i5956121912.html[/url]
Na ebay'u czy aliexpress kupisz za 5zł
Bardziej interesuje mnie kupno w PL.
Podbijam!
Na ebay'u czy aliexpress kupisz za 5zł
Najtańsze widziałem bodajże za 10 dolarów, po 5 zł nic nie było więc nie wiem skąd tą cenę wziąłeś.
Jesli poczekasz 4 Tyg to za 65zl będę miał z wysyłką.W Anglii aktualnie jestem a w marcu będę w Polsce .
Jesli poczekasz 4 Tyg to za 65zl będę miał z wysyłką.W Anglii aktualnie jestem a w marcu będę w Polsce .
Można zlozyc masowe zamówienie? Tez poszukuje jakis fajnych pasujacych luster
DumDum napisał/a:Na ebay'u czy aliexpress kupisz za 5zł
Najtańsze widziałem bodajże za 10 dolarów, po 5 zł nic nie było więc nie wiem skąd tą cenę wziąłeś.
Kupowałem po 6zł i chyba 18gr, zaokrągliłem do 5zł ;)
Można, jak ktoś chce mogę mieć więcej par .
@DumDum z chęcią zobaczyłbym jakiś link :D nawet za 10zł mogą być :P
@DumDum z chęcią zobaczyłbym jakiś link :D nawet za 10zł mogą być :P
ebay.pl
aliexpress.com
i szukaj :)
Ja dzis zamowilem z alliego. Wyszly mnie dokladnie 48zl. Po 5 minutach dostalem pytanie o kolor. Zobaczymy ile beda szly.
Zamówiłem i ja pierwszy zakup na Ali :) Ciekawe kiedy dojdą i czy w ogóle...
Cena 40zł z groszami. (z przesyłką)
Z ali różnie bywa, czasem 10, czasem 40 dni. Ale jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żeby coś nie przyszło :) Z BG ogólnie lepszy tracking i szybciej paczki dochodzą, ale to detal.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Lusterka supermoto / dolne
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 74 zapytań