1

Temat: [K] KTM 690 smc/sm

Jak w temacie. Zdaję sobie sprawę z wad i zalet zarówno dziobala jak i SMC, ale potrzebuję motocykla, na którym mogę polegać (głównie dojazdy do pracy, nad jeziorko, weekendowe śmiganie), a nie zapierdalaka na tor, w który będę musiał wkładać 3k co zimę. Ostatnio był na forum zajebisty SMC za 16500, niestety przegapiłem. Ktoś się pozbywa takiego konia? ;)

2

Odp: [K] KTM 690 smc/sm

Wad?!??!??

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3

Suoermotojunkie i to forum przeczytane wszerz i wzdłuż w poszukiwaniu użytkowych supermoto i wiem, że ideałów bez wad nie ma ;)

4

Mam SMC 660 2x Akrapović, 2007r. ostatni wypust przed SMC 690, daj znać jakbyś był zainteresowany :)

Jedni zbierają znaczki, Drudzy chodzą do kina... A MY LUBIMY, JAK NAM SKACZE ADRENALINA!

5

Dzięki Frager, ale jestem zdecydowany na nową jednostkę napędową KTMa. A szkoda, bo stara buda LC4 podoba mi się najbardziej ;)

6

690sm 2007, wydech akrap, dolot k&n, mapa pod to, duuuży serwis 2 miesiące temu, lekko otarty. Zainteresowany? :) Bo chyba dziś leci na allegro :)

7

Priv ;)

8

Do zamknięcia, dziobal w garażu ;)