Temat: DRZ 400 lub WR 450f
Przygarnę drezynę lub WR na kołach SM, najchętniej z szerkoro pojętych okolic Warszawy, interesuje mnie stan techniczny silnika, stan i rocznik opon, wizualnie dowolny
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » DRZ 400 lub WR 450f
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przygarnę drezynę lub WR na kołach SM, najchętniej z szerkoro pojętych okolic Warszawy, interesuje mnie stan techniczny silnika, stan i rocznik opon, wizualnie dowolny
pw
Poszło PW
up
Dołaczam sie, także szukam DRZ, najlepiej okolice podkarpacia.
Podbijam. Interesuje mnie dokładnie jak w temacie :)
WR lub DR-Z najlepiej z okolic Warszawy, na kółkach sm (najlepiej z 2 kompletami).
Siema zamiast drz polecam szukac ktm 400 exc poniewaz jest latwiejszy w powadzeniu a drz strasznie sie cenia a w prowadzeniu i zawiasie miodu nie ma .
AAA dodam ze ktm 400exc jako ze ktos dlubac nie chce ale jak juz brac to polecam exc 450 podobna kasa ale zabawa przednia . Drz polecam kazdemu kto nie ma kasy a chce kupic enduro to tak do 7tys to fajny motorek ale jak dac juz 9tys to nie warto tzn to moja opinia ,lepiej szukac ktm bo jest znacznie zwinniejszy .
Ludzie szukają DRZ ze względu na koszta eksploatacji i interwały serwisowe (w przypadku DRZ - praktycznie żadne, EXC - olej co 600-1000km). A EXC 400 też wysoko się cenią (tzn. nieadekwatnie do stanu) i jest ich malutko na rynku (w rocznikach 04-07 gdzie jest lepszy zawias)
Dokładnie, DRZ lub WR250X jako wstępne SM, potem już WR/EXC i wyczyny.. a teraz na rynku wszystkiego mało i drogie :/
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » DRZ 400 lub WR 450f
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 84 zapytań