Odp: Trening Supermoto z Adrianem Charier i Samim Salstola
Maniek podaj jakieś daty bo wtedy lista może ulec zmianie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Trening Supermoto z Adrianem Charier i Samim Salstola
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Maniek podaj jakieś daty bo wtedy lista może ulec zmianie
Tak jak pisalem daty podam jak mi sie tor okresli. Na bank bedzie to Kwiecien.
Proszę Państwa wszystko już dogadane i zaklepane.
Jest duża niespodzianka :) trenerem na tym zgrupowaniu będzie nikt inny jak ADRIEN CHAREYRE IV krotny Mistrz Świata
Tor na, którym będziemy jeździli to AWIX Arena w Toruniu. Dogadałem się z właścicielem na koszt wynajęcia toru od godziny 8-15 100zł za dzień. Czyli do kwoty 300Euro dodajemy 200zł i jest to koszt szkolenia.
Treningi odbędą się w następujących datach:
Grupa B (szybsza)
25-26.04.2106
Grupa A (wolniejsza)
27-28.04.2016
W dniu jutrzejszym podam konto EURO do kierowania na nie wpłat w Euro. Jeżeli ktoś nie ma możliwości wpłaty na konto w Euro proszę o gotówkę. Opłatę za tor będziemy kierowali bezpośrednio do Torunia na konto AWIX też podam
Od jutra kolejność wpłat gwarantuje nam uczestnictwo w szkoleniu.
Postaram się też ogarnąć rabat w Hotelu Walter dla naszej całej grupy.
kurde blaszka, ciekawe czy Aprilkę przytaszczy :P na pewno będzie super i już zazdroszczę :)
Niezły początek kwietnia, ja zapewne nie będę mógł w tym terminie ale jeszcze się nie wypisuję
Czyli będzie 3 trenerów?
Jeden dzień przesunięcia z opublikowaniem danych.
Proszę w tytule wpisać " Szkolenie Personalne imię i nazwisko oraz grupa"
Konto EURO!!! do przelewów za szkolenie:
300Euro
79 1750 1019 0000 0000 2326 6202
Hi-Octane Sp. z o.o.
Konto do przelewu za wynajęcie toru:
200zł
83102050110000950202816312
AWIX Racing Arena
Jeżeli ktoś chce wpłacić za szkolenie w gotówce Euro proszę o kontakt tel. 512101898
Proszę się wpisywać na listę tutaj kto przelał i do jakiej grupy. Przypominam liczy się kolejność wpłat.
Czyli będzie 3 trenerów?
Maniek???
dr Gonzo napisał/a:Czyli będzie 3 trenerów?
Maniek???
Dwóch.
Jak w tytule. Gapciu ;)
Kurde, nie wiem czy wyda. Być może kolizja z zaplanowanym wcześniej wyjazdem. Na razie zostaję na liście.
Co wpisać w tytule przelewu do Awixu?
Panowie doszła do mnie informacja o problemie przelewu w Euro więc podam konto zł.
Proszę o przelew kwoty wg kursu Raiffeisen Polbank na dzień dzisiejszy 1Euro = 4,63zł (to jest bank, w którym mamy konto firmowe)
300Euro x 4,63zł = 1389zł
konto: 60 1750 1019 0000 0000 2326 6156
Hi-Octane Sp. z o.o.
Co wpisać w tytule przelewu do Awixu?
Szkolenie supermoto i Imię nazwisko grupa
niszczycielska stawka EUR w tym banku :P
Ja 10.02 mam przelew na euro konto to odrazu w eurusie przeleje, oczywiście jak będzie jeszcze miejsce w jakiejś grupie bo na bank mam zamiar pojechać. Pzdr.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Trening Supermoto z Adrianem Charier i Samim Salstola
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 73 zapytań