Temat: Husaberg Fe 400/450/501 lub inny
Witam, kupię w dobrej cenie starszego husaberga 2001-2004 [+,-] w dobrej cenie może być do poprawek wizualnych jak i technicznych pisać pod tym postem, lub na pw Obowiązkowo musi posiadać papiery !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Husaberg Fe 400/450/501 lub inny
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, kupię w dobrej cenie starszego husaberga 2001-2004 [+,-] w dobrej cenie może być do poprawek wizualnych jak i technicznych pisać pod tym postem, lub na pw Obowiązkowo musi posiadać papiery !
Widzę dalej się ludzie pchają w te Bergi :)
Sorry, ale nie wiem skąd ta zła opinia o Bergach :)
Mam swojego od ponad roku, nalatałem około 100mth i... 0 problemów :)
Wymiana oleju + filtru zgodna z serwisem do tego regulacja luzów zaworowych i gra maszyna :)
No cóż, znaczy się twoja maszyna znalazła się w grupie 10% niepsujących się bergów:)
lub wszystko przed tobą. ktmy tez sie pierdola takze wsztko trzeba serwisowac
Z całym szacunkiem, mojemu też nic nie dolega, ktoś z Was miał berga czy tylko widział na zlocie czy youtube ?
To, że ktoś kupił zajechanego który się zepsuł potem podrutował i się pozbył to znaczy, że wszystkie bergi są złe?
Może warto doprowadzić motocykl do stanu fabrycznego i użytkować jak instrukcja sugeruje :)
Jak ktoś kupi zajechanego kata/yamahe/honde to robi i jeździ. Jak berg się zepsuje to drut i do żyda.
Według mnie każdy motocykl jest dobry jeśli o niego dbasz ;)
Wole kupić starszy (żeby pieniędzy na remont wystarczyło) rozebrać i sprawdzić na czym stoję zmienić co trzeba zmienić. I maszyna musi chodzić ;)
Pany :)
I znów z ogłoszenia zrobiło się miejsce wymiany zdań na temat czy husaberg nie czy husaberg tak :D
Według mnie każdy motocykl jest dobry jeśli o niego dbasz ;)
Wole kupić starszy (żeby pieniędzy na remont wystarczyło) rozebrać i sprawdzić na czym stoję zmienić co trzeba zmienić. I maszyna musi chodzić ;)
kup hinczyka i zobaczymy czy dojdziesz z nim ładu :D
Ja także jestem zadowolony z berga rocznik 2001 właśnie w remoncie,delta obczaj olxa bywają tam niezłe okazy a do poprawek to każdy jest.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Husaberg Fe 400/450/501 lub inny
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 88 zapytań