1

Temat: [S/Z] Husqvarna TE 450 supermoto + enduro

Motocykl kupiłem w lutym br. na tym forum od użytkownika Wojtkuuu. Przez rok nalatałem nim niesamowity przebieg 18 mth, sprzedaje, bo szukam bardziej cywilnego supermoto do poruszania po mieście, do pracy, na uczelnie itd. Interesuje mnie Husqvarna SM610 (super by była 630), albo jakiś KTM LC4 (bajka byłby dziobal), jestem w stanie dopłacić.

Więcej info tutaj:
[url]http://olx.pl/oferta/husqvarna-te-450-supermoto-enduro-a2-mozliwa-zamiana-CID5-IDcZpg5.html[/url]

Motocykl aktualnie odpoczywa w Bieczu, ale mogę nim przyjechać do Krakowa, jeśli kogoś zainteresuje, bo tutaj aktualnie jestem. Ale to trzeba wcześniej ugadać.

2

Odp: [S/Z] Husqvarna TE 450 supermoto + enduro

Jeżeli nic się nie zmieniło przez te 18 mth to polecam z czystym sumieniem :)

3

Najbardziej zmieniły się plastiki, bo odmalowałem je. Miałem ambicje, żeby wyglądał tak:
[url]http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/gallery/custom-husqvarna-smr-510-spells-pure-road-terror-photo-gallery_2.jpg[/url]

Nawet prawie zdecydowałem się na zakup takiej tarczy, bo była swojego czasu taka na forum, tylko w innych barwach. Tak to poza tym tyle nim nalatałem, że nie zdążyłem go zepsuć.

4

Jak wygląda eksploatacja przy tym przebiegu? Coś  w najbliższym czasie trzeba robić? Ile +/- w rok trzeba wsadzić? Kiedy i co było robione? Rozrząd? Tłok i cylinder ori?

Mam dziobaka z 2007, czarny bez okleiny, na akrapach z mapą pod akrapa, filtr K&N, zarejestrowany na A2, lekko porysowany prawy bok, po pełnym serwisie filtorowo-olejowym, zrobione uszczelniacze lag, zmieniona odma, puszka filtra powietrza, uszczelniacze pompy sprzęgła, sprzęgło jednokierunkowe przy rozruszniku i inne graty, które wyglądały na zmęczone.

ALE, po tym co wsadziłem w dziobaka, boję się eksploatacji Huśki :/

5

PW poszło

6

Ile m/w jestem w stanie wziąć za kompletne koła supermoto? Mam ofertę sprzedaży na samych kostkach, ale nie wiem ile powiedzieć. Na allegro jest taki zestaw, ale z dużą tarczą hamulcową z przodu za 2600 zł.