1

Temat: 625 LC4 problem z rozrusznikiem

Witam kilka dni temu nabyłem ktm'a , kupiłem go w ciemno za dość dobrą kase aczkolwiek jest w nim masa roboty , wcześniej nie miałem styczności z sm ani innymi singlami dlatego palenie na kopnik jest dla mnie dość dużym wyzwaniem , dlatego wolałbym rozrusznik...
Ogólnie miał być sprawny tylko podładować aku , jak się okazało była to ściema , bo podłączyłem kata kablami pod samochód i kręci tak jakby miał mało prądu po prostu takie pojedyncze obroty wałem robi a w samochodzie aż światłą przygasają...
No i nie wiem co o tym myśleć co może być padnięte? Myślałem może ,że to autodeko ,ale jest kilka filmików na yt jak goście odpalają je na rozrusznik bez autodeko .
Z góry dzięki za pomoc.

2

Odp: 625 LC4 problem z rozrusznikiem

Przede wszystkim podladuj dobrze aku bo jak z kabli paliles to jak kable do dupy to tez nie przekreci. Ewentualnie wyjmij aku z auta i podlacz bezposrednio do moto

3

Próbowałem na dwóch rodzajach kabli odpalać z diesla i benzyny po wszystkim kumpel przyniósł swoje aku 100% dobre i to samo...

4

Jak tam miałem w suzuki DRZ jak nie było dekompresatora na wałku rozrządu. Nie wiem czy ten Kat powinien go mieć ale mozesz wykrecic swiece i zobaczyc jak kreci.

5

Tak masz racje jednak autodeko się wytarło :(
Mam jeszcze jedno pytanie mam elektroniczny licznik tylko ,że nie nic pokazuje prędkości z przedniego kola wychodzi wtyczka taka okrągła na 3 piny w które miejsce ją wpiąć?