1

Temat: Wybrakowany ktm 620

Witam

Zamierzam kupić sobie ktma 620 sc znalazłem fajną aukcje nie tak daleko mnie:
[url]http://olx.pl/oferta/ktm-lc4-600-sprzedam-CID5-IDbJzDp.html#1ce1ef12e4[/url]

Teraz pytania do was:
Jak widać łańcuch leży praktycznie na wahaczu. Czy to oznacza napęd do wymiany?
W głównej ramie w dolnej rurce jest dziura czy tam nie powinna być jakaś śruba?
W subframe po prawej stronie są dwie dziurki czy tam nie powinno być takiego trójkątnego elementu ?
Poza tym gość powiedział mi że instalacja została zmieniona jest podłączony akumulator co nie jest normą w wersjach sc i że trzeba nad ną pogrzebać.
Wydech został zmieniony na jakis nieoryginalny ponieważ na oryginalnym nie chciał mu przejść przeglądu. Oryginalny jest az taki glośny?
Jaki jest mniej więcej koszt kół enduro do tego modelu lub od jakich innych modeli pasują koła?
Czy wersje SC od 98 także były już na kokusanie czy na SEM?
Motocykl ogólnie bardzo mi się podoba ze względu na wygląd, koła SM tylko nie chciałbym sobie kupić skarbonki. Czy według was cena jest słuszna czy im bliżej zimy tym motocykli bedzie więcej w dobrych cenach, nie chciałbym przeczekać a nie wiem jak wygląda rynek ktm ów 620 sc?

Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedzi : )

2

Odp: Wybrakowany ktm 620

Lancuch w tym typie motocykli tak wisi.
Na tylnym stelazu dziury pewnie po podnozkach dla pasazera.
Z wydechem to jakies bajki bo na oem wydechu musialby przejsc przeglad chyba ze ktos go pozbawil wnetrznosci bo seryjnie nie jest specjalnie glosny. Poza tym jak juz tak sie martwil o legalnosc to z przednia lampa tez raczej nie przejdzie przegladu.
Wyglada na peta. Wg mnie lepiej troche dolozyc bo za niewiele wiecej znajdziesz nowsze i ciekawsze moto

3

Nowsze i ciekawsze masz na myśli 625? No tylko te modele nie wychodziły w podnóżkami.

4

Za 7,5 juz kupisz normalnego lc4 w wersji supermoto, ten w aukcji to gówno i wogóle nie opłaca się w niego inwestować ani kupować.

Hero Majestic Ankur--->Derbi Senda Xtreme R--->Lifan Cross 125--->Mz Etz 250--->Ktm Egs 360--->Kawasaki Zr7--->Gas Gas EC 300  2006 & Kawasaki Zr7s 2004

5

A jak to jest z tymi kolami? Pewnie gdzies z 1500 zl musialbym wydac. Zalezy mi wlasnie na wersji sc zebt moc bez problemu zalozyc kola enduro i smigac po lesie. Jak by mogl ktos sie jeszcze wypowiedziec na temat modulow czy w wersjach ktm 620 sc od 98 tez byl juz kokusan bo wiem ze w egs napewno.