Odp: Nie wiem sam już co robić..
wychodzi na to ze moje sm to skuter Levis :D w trasie ponizej 3l :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Nie wiem sam już co robić..
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wychodzi na to ze moje sm to skuter Levis :D w trasie ponizej 3l :D
Jak wpierdolisz w silnik od 50 4k to i będzie jadło te 10/10 xD Pierdol wydatki kupuj coś fajnego z kwitem i już na paliwo zawsze kasa sie znajdzie jak masz na remonty xD
Ja jebie, sm to nie skutery, ile maja palic? 3L paliwa?
Levis, to ja juz nie mam SM? :P
Miałem kilka lat temu z Huska '01r. podobny problem:) Zrobiłem remont silnika a ona po sezonie zaczęła odmawiać posłuszeństwa z elektryka + pojeb... gaźnik dellorto;) Podjąłem decyzję o sprzedaży na części. Nie żałuję, bo wyszedłem na swoje:) Te roczniki to niestety bagno:( Dlatego póki możesz to goń ją na części - kasa rozłożona w czasie niestety, ale nie wystawisz nikogo na minę i możesz wyjść na swoje:)
Dzięki wielkie za odpowiedzi, mając 70ccm w ciągu roku robiłem 10-13tyś w ciągu sezonu, jednak spalanie ma troszkę większe znaczenie, więc co proponujecie?
10 tysi ? na lc4 urwało by Ci jaja po 10 tys :D
Aż taki demon?
demon wibracji tak. mysle ze jakby robić po 10-15 tys w roku to po 5 latach bedziesz strzelał slepakami :v
Spokojnie, moto na 2latka nie więcej ;) Preferuje spokojną turystyczną jazdę, zaciekawiła mnie również odmiana 640 a mianowicie Duke. Można już takie moto wyrwać za 6-7tyś, to kolejna studnia bez dna?
Duke to lc4 w innym ubranku
Dobrze wiedzieć, a co sądzicie o tych starszych silnikach z LC4 (czarnych), drogie części? Jak z eksploatacją?
Koleżka kupił z radomia w tamtym roku lc4 625 z czarnym silnikiem, i był idealny ! w wersji odchudzonej . silniki żywotne, częsci dużo, bez problemu wszystko zamówisz, a jak zrobisz remonta to polatasz. drugi koleżka też ma 625 w czarnym silniku na sm, to nie odstaje w niczym od mojej 640 na szarym HF
Też mam lc4 na czarnym piecu i nie ma żadncyh problemów
wszystko zależy od tego czy trafi sie na zadbany egzemplarz
czy na jakieś padło.
Nie jeździłem LC4 na czarnym silniku, ale jak pęka głowica to przeważnie w wersji HighFlow (szary). Niech użytkownicy LC4 nie gniewają się na mnie, ale są lepsze motocykle niż LC4.
Pewnie że są lepsze motocykle, ale nie jestem pewien czy w tej klasie (interwały serwisowe i moc).
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Nie wiem sam już co robić..
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 75 zapytań