Temat: [S] Obręcz 4.25x17 Morad
Siem, sprzedam obręcz na tył 4.25x17 Morad po tuningu na Excel, 350 zł z wysyłką.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Obręcz 4.25x17 Morad
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siem, sprzedam obręcz na tył 4.25x17 Morad po tuningu na Excel, 350 zł z wysyłką.
280 zł z wysyłką
To ma gniazda szprychowe pod takim katem jak Excel czy jak Behr?
Excel, mam tył Behra zapleciony na ori piaście KTM'a i dlatego sprzedaję. Przód mam właśnie Morada zapleciony na Talona, szprychy Excelowskie.
Za ile mi ją oddasz? :D
Oddam=za darmola, mogę sprzedać - cena jak wyżej 280 zł z przesyłką, panie, toż to okazja przecież :)
up
aktualna oferta?
Tak.
a z tymi gniazdami to o co chodzi są różne kąty, zaplotę to na zwykłą piastę np: od starej yamahy?? i ilość szprych też jest różna??
Ilość szprych - 36, jeśli chodzi o zaplatanie to różnie piszą, bez przymiarki nie mogę nic napisać. Użytkownik Smr450krolik pozaplatał obręcze na piasty które na bank miały nie pasować, a pasowały :)
ok a jeszcze kwestia szprych dorabiają przerabiają chłopaki??
chyba że masz komplet gdzieś lub wiesz gdzie można dostać??
dziękuje za odpowiedzi :)
Można dorobić szprychy i jednocześnie zapleść, cena 200-250zł o ile dobrze pamiętam, kontakt: [url]http://allegro.pl/my_page.php?uid=1850478[/url]
ok sprawdzę ile mam u siebie szprych i podejmę decyzje wieczorem napiszę tutaj...
co do ceny jaka jest ostateczna z wysyłką??
i stan obręczy mam nadzieje że jest co najmniej dobry czyli prosta i nie pęknięta :)
a jak z przednim kołem? wystarczy obręcz 17 2.75 ta co mam z tyłu czy szukać czegoś jeszcze na przód szerszego. tylko czy mi wejdzie szersza na przód ??
Zmierz odległość między lagami to będziesz wiedział. Na przód 3.5x17 z oponą 120/70 ew. 110/70 jakby było wąsko. Nie sprzedaję chłamu, wszystko jest ok, cena 280 zł w wysyłką.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Obręcz 4.25x17 Morad
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 72 zapytań