Odp: Dwu dniowe treningi na torze lublin
Taaaa, jak zwykle sprawdza się stare powiedzenie "jak się da, to się załatwi" :)
I co, z tymi treningami? Będą, nie będzie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Dwu dniowe treningi na torze lublin
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Taaaa, jak zwykle sprawdza się stare powiedzenie "jak się da, to się załatwi" :)
I co, z tymi treningami? Będą, nie będzie?
więc tak:
1)28 i 29 kwietnia mogą być treningi i trzeba się wcześniej zapisać.
2)5,8,9 maja od rana do wieczora można również
3)6 i 7 maja po 15
więc chłopaki obligujcie się co i jak bo widzę że w tym roku jest dużo zajętego
A jak to wygląda teraz. Czy w momencie kiedy treningi będą w tygodniu, to będą jedno czy dwudniowe?
to juz zalezy od Was...
to juz zalezy od Was...
istnieje mozliwoś przyjazdu całkowicie zielonego SM?? jeżdze tylko po miescie na torze nie byłem ale na radom byłbym chetny
istnieje mozliwoś przyjazdu całkowicie zielonego SM?? jeżdze tylko po miescie na torze nie byłem ale na radom byłbym chetny
Wlasnie m.in. po to sa jazdy po torze, aby zmienic kolor z zielonego, chociażby ...na czerwony z dodatkiem zadyszki ;)
Jak dla mnie 28 lub 29 kwietnia jest do przyjęcia. Na początku maja nie mam możliwości ucieczki z roboty :) Dwa dni w tygodniu też raczej nie wchodzą w grę :/
Piszę się na 29 kwietnia i 9 maja
to ustalam termin na 29 pierwszy trening. rezerwuje tor. 6 i 7 również.
Jak cos dzwonić 662055824.
W jakich godzinach i ile kasy szykować :) ?
godziny jak wyżej... od 15 lub cały dzień.. kasa to zależy ile nas będzie...
Póki co, na 29 jest nas 3, bo rozumiem, że Ty też będziesz?
JAK motocykl będzie żłożony to jak najbardziej....myślę że będzie więcej osób bo dzwonią do mnie.
Niestety ja nie będę mógł się jutro pojawić... Właśnie wróciłem od lekarza. W wyniku sobotniego "sklejenia" mam skręcenie stawu skokowego, zerwanie torebki, siakieś wysięki :/ Podobno przez tydzień zero obciążeń a wskazane przez dwa, żeby nie wracało.
No toś Pan się załatwił. Na szczescie 2 tyg, to nie caly sezon.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Dwu dniowe treningi na torze lublin
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 78 zapytań