1

Temat: [K] Stator do Kawasaki 450

Witam poszukuję statora do kawasaki kx 450f z 2007 r. wprawdzie dałem stary do przewinięcia ale chyba nic z tego nie będzie, iskra jest a motocykl nie odpala. jeśli ktoś ma jakieś dojścia do części kawasaki w atrakcyjnych cenach to jestem zainteresowany.
Pozdro.

Może to i zły dział ale pozwolę sobie powiedzieć że nie polecam serwisu free & fun kolesie się nic nie znają, a kasują jak prawdziwi fachowcy.

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

2

Odp: [K] Stator do Kawasaki 450

Jesli bedzie na stanie to mam taki w cenie 640zl nowy kompletny. Jesli bylbys zainteresowany to prosze o kontakt

3

biorę

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

4

Bondek napisał/a:

Witam poszukuję statora do kawasaki kx 450f z 2007 r. wprawdzie dałem stary do przewinięcia ale chyba nic z tego nie będzie, iskra jest a motocykl nie odpala. jeśli ktoś ma jakieś dojścia do części kawasaki w atrakcyjnych cenach to jestem zainteresowany.
Pozdro.

Może to i zły dział ale pozwolę sobie powiedzieć że nie polecam serwisu free & fun kolesie się nic nie znają, a kasują jak prawdziwi fachowcy.

Ooooj tak... Znać to tam się Kędzior zna, ale i tak mnóstwo fuszery przechodzi a ceny to yhym yhym... masakra.

aaaaaaaach ! ale urrrwał ! ale to było dobre ! :D