1

Temat: Obejmę tłumika kupie !!!

Kupie obejmę tlumika o obwodzie 38cm. Wydech wings od Ktm Smc. Jakis tydzien temu kupilem od cwaniaczka taki wydech kpl ale paczka dotarła juz bez opaski, po wykonaniu telefonu do gościa poinformował mnie ze wystawił wlasnie ta opaskę na allegro.. Wiadomo ze fajnie miec dedykowana ale frajerowi zlotowki wiecej zarobic nie dam !!
Fajnie gdyby bylo to z Wrocławia lub okolic.

Link z brakująca obejma zeby bylo jaśniej czego szukam:

[url]http://allegro.pl/showItem2.php?item=5669642636[/url]

KTM SMC 690 R

2 Ostatnio edytowany przez Piotrek (2015-09-17 10:15:16)

Odp: Obejmę tłumika kupie !!!

Szczerze to nie wiem czy kupowales komplet czy nie, ale ja bym i tak bral oryginal od niego. Ciezko ci bedzie znalesc cos co bedzie pasowalo dobrze, a zamawiac oryginal z wingsa wyjdzie ci drozej pewnie.  Masz w komplecie tuleje uszczelniajace na laczenia kolektora, 2 db killery itp?

btw zmieniasz tez dolot czy sama pucha, bo dzwiek w obu przypadkach bedzie bardzo rozny

SMCR Wings

3

Jak znajdę dolot to pewnie tez zmienię, jak narazie to szukam obejmy bo bez niej wydech moge sobie powiesić ew na ścianie. Koles wystawił tłumik i na zdjeciu byl kompletny a w paczce juz brakowało mocowania. Obejmę wystawił dopiero wtedy jak kupilem wydech, wczesniej nie bylo opcji zakupu.

KTM SMC 690 R

4

dostalem sam wydech z kryza

KTM SMC 690 R

5 Ostatnio edytowany przez Piotrek (2015-09-17 10:41:22)

zrobil jak zrobil, ja bym bral od niego, 80zl ale problem z glowy. dolot czyli inna pokrywa airboxa (evo1) kupisz w ktmie za 100zl

z ta tuleja chyba cos powalilem, ona byla w ogryginalnym i ja trzeba bylo sciagnac chyba...  daj maila to ci podesle pdfa od wingsa, za duzo w nim nie ma ale zawsze cos. Jesli nie masz zadnego db killera to bedzie bardzo glosno, ja jezdze z tym wiekszym 102db 4500rpm.

SMCR Wings

6

Double.dzej@gmail.com

KTM SMC 690 R

7

Zamówiłem.. Ustaliłem cene 60 z wysylka i mocowaniem pod kolektor. Przez dolot ten co kupiles moze głośno chodzić, zobacze jak bedzie u mnie na serii i ew wymienie ta obudowę

KTM SMC 690 R

8 Ostatnio edytowany przez Piotrek (2015-09-17 18:18:21)

wyslalem. obudowa airboxa zmienia bardzo dzwiek, przy tej evo dzwiek jest basowy, przy zwyklej sobie zobaczysz, ale glosnosc raczej podobna. Wydech z dbkillerem mozesz miec na zwyklym dolocie i bez mapowania

SMCR Wings

9

Z obudową Evo1 odgłos jest bardziej basowy, ale od strony dolotu a nie wydechu i nie każdy to lubi. Wydechy Wings pasują chyba tylko do seryjnego kolektora, bo ten Akrapović jest stożkowy.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"