1 Ostatnio edytowany przez bielu000 (2015-09-08 14:32:56)

Temat: Spinka łańcucha motocyklowego JT 520 x-ringowy, super wzmocniony

Cześć, potrzebuję spinkę (!) do łańcucha, tak jak napisałem w temacie - JT 520, x-ringowy super wzmocniony.

Zamawiałem już 2 razy w Inter Carsie i za każdym razem przysyłają do zwykłego łańcucha, a nie do tego z oringami, po okolicznych sklepach pytałem to wszyscy mają...ale do zwykłego.

Możliwie jak najszybsza wysyłka bo moto stoi już prawie 2 tygodnie, a jeszcze jakieś ostatnie przebłyski ładnej pogody się pojawiają i fajnie by było wykorzystać ;)

//Póki co zapinka zamówiona, ale temat jeszcze niech pozostanie otwarty bo to dopiero jutro się okaże co to przyjdzie.

Husqvarna TE/SM 610i.e

2

Odp: Spinka łańcucha motocyklowego JT 520 x-ringowy, super wzmocniony

W larssonie sprawdzałeś?

3

Odp: Spinka łańcucha motocyklowego JT 520 x-ringowy, super wzmocniony

Z tego co widzę to coś by mieli, natomiast nie mają nic konkretnie do JT.

Póki co udało mi się dorwać w sklepie w okolicy, do łańcucha - JT Z1R, co prawda ja mam JT X1R, ale myślę że bez problemu będzie pasować. Nie sprawdzałem dokładnie czym się różnią te poszczególne łańcuchy, ale przypuszczam, że ten Z1R jest zwykłym x-ringowym łańcuchem, natomiast mój rzekomo ma być wzmocniony i to "super wzmocniony".

A jak to w praktyce wygląda to nie wiem. Przypuszczam, że tak naprawdę między super/hiper wzmocnionym nie ma większej różnicy, oprócz ceny oczywiście.

Husqvarna TE/SM 610i.e