Odp: EXC do codziennej jazdy
"Potrzebuje takie moto alby w terenie ojechać DT 125" . Nie no nie wierzę... Jedyne czego potrzebujesz to umiejętności i spokojnego motocykla.
Że tak zapytam. Ile masz lat?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » EXC do codziennej jazdy
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
"Potrzebuje takie moto alby w terenie ojechać DT 125" . Nie no nie wierzę... Jedyne czego potrzebujesz to umiejętności i spokojnego motocykla.
Dzięki Panowie za odpowiedzi.
Chyba odpuszczę sobie Kata nie dam rady z serwisem 3k co sezon to dla mnie za dużo + oleje i filterki jak kolega Domier pisze co 7 mth to jakieś ok ~400km
Ew zostanę przy DRZ 400 Sm albo kawa KLX 650R tani motocykl
Czy LC4 nie był by za ciężki w terenie ?
Potrzebuje takie moto alby w terenie ojechać DT 125
KUP DRZ tę
DT w terenie lżejszy i łagodniejszy , więc marne szanse objechania ogarniętego gościa , no chyba że jakiś dłuższy odcinek prosty znajdziesz xD
Potrzebuje takie moto alby w terenie ojechać DT 125
A czy waga DRZ pozwoli mi na zabawy w terenie ?trochę błotka, hopy, odwiedzić tor motocrossowy ?
Oczywiście DRZ to tylko wersja SM
jezdziłes klx? to taka krowa ze bajka mam własnie takiego na warsztacie do podnoszenia to trzeba juz zurawia. kupuj drz,
Jeszcze nie miałem okazji, jest to dość tani motocykl widziałem ,że ludzie lataja po terenie
DT jest dość mocna jak na swoje gabaryty, słaby motocykl nie ma z nią szans na prostej (zależy o jakim "słabym" moto mowa )
18 w listopadzie
Moim zdaniem wiek nie ma dużego znaczenia bardziej się liczą umiejętności, Dobrze prawię ?
A czy waga DRZ pozwoli mi na zabawy w terenie ?trochę błotka, hopy, odwiedzić tor motocrossowy ?
Oczywiście DRZ to tylko wersja SM
Szukasz motocykla, czy wymówki żeby go nie kupić? Gdziekolwiek czy to będzie asfalt czy teren to nie motor jedzie tylko raider, pozwoli na to wszystko a jeszcze miło cię zaskoczy bo i na wakacje zostanie :)))
Z tego co piszesz to DRZ jest najlepszym wyborem, niżej już tylko różne 125ccm
-tym bardziej , że DRZ masz w różnych wersjach (SM, Enduro(S), HardEnduro(E), każda DRZ +koła x2, lekka wersja Y itd...)
18 w listopadzie
Sprawa się wyjaśniła...Gimb- stad takie głupie pytania :v
No, dokładnie... Mój gimb radar jak zwykle nie zawiódł. Kupuj DR-Z, ogarniaj skila i siebie, i zamykamy temat.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » EXC do codziennej jazdy
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 79 zapytań