Temat: [K] Koła supermoto Husqvarna
Siema, kupie kółka Sm w normalnych szerokościach, najlepiej z oponami i tarczami, do 1500 okolice Śląska
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Koła supermoto Husqvarna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema, kupie kółka Sm w normalnych szerokościach, najlepiej z oponami i tarczami, do 1500 okolice Śląska
up
Mam kolka tylko ze z tylu siedzi 5 calowa obręcz.
Na orginalnych piastach z husqi.
Na alle lub olx były za 1600 chyba nawet z tarczami... poszukaj pod hasłem husaberg, husqvarna, lc4. Czarne lekko porysowana tylna obrecz, i 5 cali.
Radzio-wi chyba chodzi o moje kółka chociaż z tym porysowaniem to nie do końca się zgodzę ;-), stoją w sprzedam, jak będziesz chętny dzwon, pisz, myślę że się dogadamy
Przedzwonie dzisiaj :)
Ponsi, tak, o Twoje koła mi chodziło. Ryski są, przynajmniej na zdjęciach, chyba ze tak Ci światło pada w garażu. W każdym razie Cena jest dobra. ;)
5cali nie wejdzie bo mam za wąski wahacz, ot takie info :)
Że 5,5 nie wejdzie to rozumiem ale 5 nie wejdzie ?
do zamknięcia :)
Do husqvarny wchodzi 5,5
Ale chyba tylko w wersji RR, SMR/TE i RR mają rózne numery seryjne wachaczy. W SMR standardowa opona to nadal 150, w RR 170.
Wahacz w smr i smrr od roku 2010 jest identyczny. Wczesniejsze smr mialy dluzszy. Kumpel w TE 2007 mial tez 5,5
Kumpel w TE 2007 mial tez 5,5
I łańcuch nie żarł opony? No to ja już nie wiem, dużo się naczytałem, że już 160-tka zawadza o łańcuch.
Lekko zjadalo ale nie ma to wplywu na jazde
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Koła supermoto Husqvarna
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 81 zapytań