1

Temat: Yamaha czy Husqvarna? (Supermoto 125)

Nie mogę znaleźć żadnych informacji na temat Husqvarny SMR 125 (czterosuwa supermoto), wydaje się jednak fajniejsza od Yamahy WR125X
i jest zdecydowanie tańsza. Modele są porównywalne więc może Huska jest po prostu dobrą okazją. Napiszcie, czy są jakieś znaczące wady tego motocykla? Jak z serwisem, słyszałem że o części ciężko i ogólnie to same kłopoty. Z góry wielkie dzięki za pomoc!

2

Odp: Yamaha czy Husqvarna? (Supermoto 125)

Może nie tyle co SMR 125 ale ogólnie Husqvarny, jakie macie doświadczenia z tymi motocyklami i jakie z ich serwisem?

3

wiesz na tym forum  mało bedzie ludzi na 125, lecz  nie wyżyłowana 125 w t4 mysle ze każda w dobrym stanie dlugo bedzie cieszyc jazdą.

ktm 640 06r

kiedys exc 2x525  2x450 lc4 640 xt600

4

obydwie są nieotwarte i z 2012. Husqvarna jest prześliczna ale martwi mnie serwis tego motocykla. Zero informacji na temat serwisu jakiejkolwiek Husqvarny! Chyba nie są bezawaryjne? ;)

5

raczej każda 125 4t jest w miare bezobsługowa i żywotna. W innych modelach husqvarny często elektryka siada , nie wiem jak to w przypadku smr 125 wygląda

Simson s51 -> Suzuki GN250 -> Suzuki DRZ 400

6

Pozwól ze ja, prosty człowiek nie mający nigdy takich moto się wypowiem. Brałbym Yamahe bo pewniejsza i w razie gleby znajdziesz więcej używanych części niż do Huśki.

Lepiej na Hondzie niż na wielbłądzie, bo wielbłąd turysta nie lata 300 :)

7

Bierz yamahę - lepsza jakość