1

Temat: Problem z wyborem

Siemka hopy

mam dylemat przesiadam sie z Horneta 600 na SM

i mam do wyboru  DRZ 400 Sm plus koła cross  i KTM 640 LC4 SM

doradźcie co lepiej głównie jazda po mieście ale czasem jakaś trasa +/- 300 km

[url]http://olx.pl/oferta/suzuki-drz-400-s-e-sm-supermoto-enduro-cross-okazja-CID5-IDbnrWH.html[/url]

[url]http://olx.pl/oferta/ktm-lc4-640-sm-supermoto-doinwestowany-akrapovic-zeta-accel-super-moto-CID5-IDbgpoJ.html[/url]

2

Odp: Problem z wyborem

ja bym brał lc4 jezeli naprawde w takim stanie i za tą kase

ktm 640 06r

kiedys exc 2x525  2x450 lc4 640 xt600

3

Hi, przy tym wyborze tylko KTM :
-cena
-akrapy gratis
-wygląd
-rocznik/buda

ale.. nic nie jest napisane o stanie silnika , opócz, że nalatanie 11k (przy 8letniej maszynie nawet realne, jeśli ktoś mało lata/ma drugą maszynę)

Hardcore - it's more than music...

4

OK dzięki panowie tak właśnie ten kat bardziej za mną przemawiał

kawałem mam do gościa ale chyba się skuszę i pojade a powiedzcie mi czy na takich "ciężysz" maszynak jak ten kat da sie fajnie powygłupiać jak np na wr czy drz ?

5

Da się poświrować, nie bój nic, lc4 to rozsądny wybór na początek zabawy z sm.

TERROR KITTY CREW

Nienawiść do skuterów tak zostałem wychowany.

6

drz to waga ktm. a ktm na keiinie robi miazge naprzeciwko drz. powiem nawet że odstawi 450. ale nieda tyle frajdy co 450 ;)

ktm 640 06r

kiedys exc 2x525  2x450 lc4 640 xt600

7

Życzę powodzenia z kontaktem z tym gosciem:P

8

kakarotto napisał/a:

Życzę powodzenia z kontaktem z tym gosciem:P

Więc kolega powinien zabrać ze sobą mechanika, albo w kieszeń 3stówki na oględziny w warsztacie -handlarze piszą/mówią lepsze bajki niż Andersen, ale to standard chyba

Hardcore - it's more than music...

9

KTM jest troche drozszy ale i sporo swiezszy, na pewno agresywniejszy niz DRZ, ale z drugiej strony drozszy w eksploatacji :D jak we wszystkim sa plusy i minusy. Ja bralbym KTMa.

KTM SMC 690 R

10

Doubledzej napisał/a:

ale z drugiej strony drozszy w eksploatacji :D

Droższy w jakim sensie?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

11

W chociażby zakupie czesci??

KTM SMC 690 R

12

W serwisie?

KTM SMC 690 R

13

Doubledzej napisał/a:

W chociażby zakupie czesci??

No nie wiem czy są droższe od japonii.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

14

Nigdy nie mialem DRZ, ale slyszalem od kilku posiadaczy, ze ten model nie szarpie kieszeni.. Jesli wprowadzam w błąd i kat jest tańszy to cofam ta teorie.

KTM SMC 690 R

15

Też nie miałem DRZ, ale mam KTM i do ruiny nie doprowadza. Co prawda mam też 15% zniżki jako stały klient, ale na to trzeba sobie zapracować.