1

Temat: Kupie wydech do Ktm smc 690r

Kupie akcesoryjny wydech do kata smc 690r nowy model.
Tlumik nie musi byc nowy, nie musi byc tez strasznie drogi (chodzi mi po glowie akrap ale ciezko o taniego), ważne zeby dobrze gadał i spełniał resztę swoich funkcji.
Jesli macie od innego sprzeta to samo mocowanie sobie dorobię.
Czekam na propozycje!

KTM SMC 690 R

2 Ostatnio edytowany przez pepik (2015-08-25 18:44:48)

Odp: Kupie wydech do Ktm smc 690r

Hej, zerknij na to [url]http://dominator-wydechy.pl/pl/690-smc-smc-r-gid-168.html[/url]
pewnie zaraz mnie ktoś zjebie że to "kupa" ale ja miałem 3 lata w RR-ce przekulałem na nim około 20tys. km i złego słowa o tych wydechach nie powiem.
pozdro.

lc4 prestige ---> lc4 orange

3

Cena mi sie nie wyswietla ale domyślam sie ze bedzie dosc atrakcyjna, mialem kiedys dominatora w f4 i szału nie robił, za to bardzo cenie sobie firme arrow, akrapovic a nawet micron.
Nie wiem czemu, ale bardzo chcialbym akrapa w swoim
Kacie.

KTM SMC 690 R

4 Ostatnio edytowany przez gierwi (2015-08-26 07:50:20)

Kup WINGS i naklejkę Akrapović. Nikt się nie kapnie, nawet Ty.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

5

Haha, dobre :) ale
Gdyby zależało mi na naklejce to wlepił bym ja na seryjny wydech.. Baa jeszcze bym całość obłożył karbonem 3d.

KTM SMC 690 R

6 Ostatnio edytowany przez gierwi (2015-08-26 08:48:27)

Żarty żartami, ale te wydechy są naprawdę dobre. Jak jeździłem KTM 950 SM to miałem takie i zdeklarowani fani Igora Akrapovića kręcili głowami że to nie ich idol je wyrzeźbił. Tytanowy płaszcz, karbonowa końcówka (ja miałem bez, takie klasyczne zakończenie), zajebista jakość wykonania, dwa dB kilery (do wyboru cichszy i pośredni - głośniejszy ). Popatrz, oceń, poczytaj fora - sporo opinii jest na [url=http://www.ktmforum.co.uk]www.ktmforum.co.uk[/url]
P.S. Jakakolwiek naklejka  na oryginalnym wydechu chyba by spłynęła w 5 minut ;-).

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

7

Dzieki, firma jest mi znana, ale nie wiedzialem, ze ma cos wspólnego z Akrapovicem. Poszperam w necie i moze akurat sie skuszę :)

KTM SMC 690 R

8

Powracam do tematu, bo jeszcze nie udalo mi sie niczego fajnego kupic.

KTM SMC 690 R