1 Ostatnio edytowany przez MisioPysio147 (2015-08-19 09:51:59)

Temat: KTM 690 smc / smcr wydech Leovince

jak w temacie, wydech pochodzi z mojej 690 smcr 2013. Cena jaka mnie interesuje to 700 zł.

[url]http://allegro.pl/ktm-690-smc-smcr-wydech-leovince-i5613193488.html[/url]

690 smc-r

2

Odp: KTM 690 smc / smcr wydech Leovince

mam taki w swoim, pięknie buczy :)

3

Siema. Szukam czegoś takiego do swojego berga, tylko nie wiem czy by pasował ;/ otwor wlotowy w wydechu ktory mam teraz to 61mm i cieżko jest mi cokolwiek znaleźć z takim wymiarem ;/ jakie wymiary ma Twój tłumik? :)

Yamaha TZR50 ---> Yamaha YZ450F / SM ---> BigBore :)
                               Husaberg FE 650 E / SM

4

Lazuril napisał/a:

Siema. Szukam czegoś takiego do swojego berga, tylko nie wiem czy by pasował ;/ otwor wlotowy w wydechu ktory mam teraz to 61mm i cieżko jest mi cokolwiek znaleźć z takim wymiarem ;/ jakie wymiary ma Twój tłumik? :)

witam, niestety w tym wydechu wynosi 55mm.

690 smc-r

5

mozesz wrzucic jakis filmik lub cokolwiek innego zeby uslyszec dzwiek wydechu?

KTM SMC 690 R

6

Doubledzej napisał/a:

mozesz wrzucic jakis filmik lub cokolwiek innego zeby uslyszec dzwiek wydechu?

żadnego filmiku swojego wydechu nie posiadam niestety ale wejdź sobie na youtube i masz pełno 690 na leovince , osobiście jednak uważam że filmiki oddają może z 75 % tego co usłyszysz w rzeczywistości :) moto z wyjętym dB killerem jest mega głośne i słychać go z kosmosu :) może ktoś z forumowiczów potwierdzi moje słowa... jest głośniejszy niż akrap

[url]https://www.youtube.com/watch?v=9AMSIqZ3tWQ[/url]

690 smc-r

7

w takim razie czemu zmiana na inny? skoro jest taki dobry :)

KTM SMC 690 R

8

Zmiana na seryjny gdyż ten jest dla mnie za głośny, jeżdzę teraz sporo w dłuższe trasy a przy leovince jest to delikatnie mówiąc trochę męczące natomiast akrapa który jest cichszy dostać używkę graniczy z cudem :) a do innych firm produkujących wydechy jakoś nie mam zaufania.

690 smc-r

9

Nie wiem czy do Twojego rocznika jest w ofercie, ale możesz zaufać wydechom WINGS. Legenda głosi że to byli pracownicy pana Igora Akrapovića i jakościowo nie ma się o co przyczepić. Wiem co mówię bo moja 950 - a zrobiła na nich 25 000 km i były jak nówki. Jedyna różnica to naklejka którą bez problemu pomijają na życzenie klienta, no i cena.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

10

Miałem wingsa, teraz mam leo winca i jest na pewno głośniejszy i jak dla mnie Tez lepiej wyglada

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

11

Aktualne?

KTM SMC 690 R

12

Nadal aktualne.

690 smc-r

13