Odp: Koszulki z motywami Supermoto
Mally priv
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Koszulki z motywami Supermoto
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mally priv
Biorę :D fajnie jak by więcej kolorów było do wyboru
Ja jak Mieddes rejsingowy róż :-)
nic prostszego ;) proszę o PW a chętnie wystawię oddzielny artykuł z Twoją propozycją.
Jak tylko dotrą do Was pierwsze zamówienia proszę o komentarze o jakości nadruku i samych koszulek.
Moja biała z napisem "Crime" wygląda i trzyma się bardzo dobrze, aczkolwiek chcę usłyszeć też waszą opinie.
Przyjdzie wypłata to biere :),
+1
chętnie wesprę zajebistą robotę!
A może ktoś chętny na indywidualny projekt ? Krzysztof poprosił o "kolekcję" dla całej rodziny [url=http://www.supermotosport.cupsell.pl]www.supermotosport.cupsell.pl[/url] :)
da rade dorobic wiecej wersji kolorystycznch? crime ale nie bialy bym prosil :) szary badz czarny bylby spoko
dodatkowo, takie pytanie, bo cupsella nie znam, ale jest tam mozliwosc nadruku na tyle? mnie ogolnie jaraja koszulki gdzie jest tez nadruk w miejscu nietypowym, przykladowo na lopatce jak to czesto Bench robi na koszulkach, badz "na karku", nie mowie ze motyw wielki ma byc, ale akcent z tylu tez mile widziany :)
jak mysmy w ekipie robili sobie koszulki na tripa to nadruk zrobilismy tez na plecach na dole po prawej stronie i tez wyglada to mega fajnie :)
Koszulki zamówione.
da rade dorobic wiecej wersji kolorystycznch? crime ale nie bialy bym prosil :) szary badz czarny bylby spoko
dodatkowo, takie pytanie, bo cupsella nie znam, ale jest tam mozliwosc nadruku na tyle? mnie ogolnie jaraja koszulki gdzie jest tez nadruk w miejscu nietypowym, przykladowo na lopatce jak to czesto Bench robi na koszulkach, badz "na karku", nie mowie ze motyw wielki ma byc, ale akcent z tylu tez mile widziany :)
jak mysmy w ekipie robili sobie koszulki na tripa to nadruk zrobilismy tez na plecach na dole po prawej stronie i tez wyglada to mega fajnie :)
Oczywiście że jest możliwość innych kolorów. Crime zadecydowałem na białym bo wygląda najlepiej. Mogę dodać inne kolor, to żaden problem. Nie chciałem dodawać wszystkich aby nie było tak że cała jedna strona była by zapełniona jednym wzorem. Również można dodać wzór na plecach co wiąże się z dodatkową opłatą, +10zł. Niestety na łopatce się nie da...
Dziś postaram się dodać nowe kolory, na których może napis wyglądać dobrze. Czarny odpada bo się zleje z nadrukiem.
z góry dzięki ;)
kompan do picia :) wpadnij w koszulce na Rundę a przynajmniej piwko postawię ..
Moje dziś powinny być u mnie- Dziku Twoja też będzie.
chwila prawdy hehe ;)
Właśnie z okna widzę cupsell i się opierdalają zamiast robić koszulki:)
Do mnie wczoraj doszły. Klasa sama w sobie! Dobra robota. ;)
Moje dziś powinny być u mnie- Dziku Twoja też będzie.
Elegancko, ale będę mógł odebrać od poniedziałku.
Ok. Jutro i tak jadę do Bydzi :)
mallly200sx napisał/a:Moje dziś powinny być u mnie- Dziku Twoja też będzie.
Elegancko, ale będę mógł odebrać od poniedziałku.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Koszulki z motywami Supermoto
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 79 zapytań