1

Temat: Koszulki z motywami Supermoto

W zeszłym sezonie zaufaliście mi i pomogliście uzyskać pieniądze na nowy sprzęt kupując "cegiełkę" w formie komina termoaktywnego. Bardzo wam za to dziękuje.  Za zarobione pieniądze udało się kupić nowy aparat i trochę dodatków. Mam nadzieję że nie żałujecie. Udało się również opłacić domenę i serwer na którym stoi [url=http://www.supermotosport.pl]www.supermotosport.pl[/url]. Jeszcze raz bardzo dziękuję.
Niestety jestem zmuszony znów prosić o wsparcie, bo straciłem pracę i jeżdżenie na rundy stanęło pod znakiem zapytania.
Ominęła mnie runda na Łotwie czego bardzo żałuję. Przede mną ostatnia runda w Bydgoszczy i jeżeli chcielibyście abym był na miejscu i jak zwykle przygotował video relację.
Do rzeczy. W czasie wolnym zacząłem przygotowywać proste grafiki z motywem Supermoto. Brakowało mi ich tak samo jak brakowało mi filmów na YT z supermoto ;). Przygotowane wzory umieściłem na stronie [url=http://www.supermotosport.cupsell.pl]www.supermotosport.cupsell.pl[/url] gdzie można je zamówić online. Firma cupsell wydrukuje, spakuje i wyśle pod wskazany adres, a mi zostanie przyznana prowizja od sprzedaży. Mam nadzieję że spodobają się Wam moje pomysły. Także zapraszam jeszcze raz na [url=http://www.supermotosport.cupsell.pl]www.supermotosport.cupsell.pl[/url] i jeżeli ktoś ma jakiś pomysł czy uwagę proszę o PW lub mail na kontakt@supermotosport.pl

Pozdrawiam Niwy ;)

http://s19.postimg.org/8qhnnhdv7/Screen_Shot.jpg

SMR 570 '01 ---> YZF 450 '07

2

Odp: Koszulki z motywami Supermoto

Przyjdzie wypłata to biere :),

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

3

Wzory rewelka!

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

4

Inicjatywa zacna, zamowienie na koszke poszlo. Wiecej napsze jak dotrze do mnie koszulka :)

Drz 400 SM->Crf 450 SM->Cb 1000 R->Cbr 1000 rr

5

Moja sugestia, zamiast współpracy z Cupsellem lepiej by było zająć się tym samemu. Oczywiście jeśli czas Ci na to pozwala.
W każdym mieście jest jakaś agencja reklamowa która mogła by takie nadruki na koszulkach zrobić. Koszt produkcji jest wtedy mniejszy co przekłada się automatycznie na niższą cenę, większy % dla Ciebie który możesz samemu zagospodarować na rzecz twórczości.

6

cupsell wyręcza mnie jeżeli chodzi o pakowanie, wysyłki, płatności i co najważniejsze reklamacje. To sporo. Moim zadaniem jest tylko przygotowanie wzoru i wysłanie go online. Podoba mi się jakość koszulek jak i nadruku. Poza mam u nich swój bezpośredni adres, jak również wyszukiwarkę gdyby ktoś wpisał Supermoto co też odciąża.
Nie wymaga żadnego wkładu własnego, a przy wypłacie zarobionych pieniędzy jest spisywana umowa i normalnie płacę podatek przez co uniknę kolejnego kłopotu jakim jest urząd skarbowy. Nie są to kolosalne kwoty, ale wystarczyło by jakby jakiś życzliwy podpowiedział im gdzie mnie szukać i problemy gotowe.
Zobaczymy co z tego będzie. Jeżeli ktoś miałby pomysł na koszulkę walić śmiało.

7

da radę tą żółtą zrobić w innym zestawianiu kolorystycznym?

Pozdrawiam,
Piotrek

8 Ostatnio edytowany przez Lucek (2015-08-24 14:54:49)

Powodzenia.pzdr

"Nie ma boga. Jest Mmmmotór!"
KTM SMR450 '13 #23

9

Potrzebuję jednego chętnego do darmowej wysyłki ;)

Pozdrawiam,
Piotrek

10

Dodaj coś w klimacie MX / Off to i ja się skuszę :)

pzdr

seta 2T
www.facebook.com/ManetaTeam

11

100% Supermoto !! :P

W sumie jeden jest uniwersalny, ale jednak kładę nacisk na SM

12

mallly200sx napisał/a:

Zgłaszam się :)

EXC 525 in progress

13 Ostatnio edytowany przez dev (2015-08-24 16:45:13)

Niwy jakiej gramatury sa koszulki. I jaka firma produkuje koszulkę fruit of loom?

Edit. Doczytalem 180g/m2

14

Dziku napisał/a:
mallly200sx napisał/a:

Zgłaszam się :)

to napisz co Ci zamowic

Pozdrawiam,
Piotrek

15

Koszulki broń Boże Fruit. Firma nazywa sie Sol's i napisane ze 180gramatura. Przypadły mi do gustu. Pod każdą koszulka jest szczegółowy opis koszulki wraz z rozmiarówką