Temat: [S] KTM SMC R 690 ABS - 2015 r.
Witam,
Oferuję na sprzedaż prawie nowego KTM 690 SMC R ABS. Motocykl wyprodukowany w 2015 roku, kupiony przeze mnie nowy w kwietniu tego roku w KTM Warszawa. Od tego czasu zrobiłem tylko 6 tyś km., z czego 4500 km to motocyklowy urlop we Włoszech z przejazdem przez Alpy.
Do motocykla zamontowane dodatkowo crash pady w ośki przód, tył, końcówki kierownicy oraz w ramie (wartość ponad 500 zł). Motocykl w idealnym stanie, z pełną gwarancją do 2017 roku. Dodatkowo na nowego nabywcę przechodzi pełne ubezpieczenie AC w Allianz do kwietnia 2016, naprawa na nowych, oryginalnych częściach, bez wkładu własnego i kosztów amortyzacji (wartość 3 tyś zł). Dołożone również gniazdo ładowania 2x USB z odcięciem prądu po przekręceniu kluczyka, gumy na sety kierowcy, aby nie niszczyć butów przy codziennej jeździe. Oczywiście do motocykla cały komplet dodatkowych śrub, osłona łańcucha, sety pasażera i wszelkie dodatki, które dostałem wraz z kupnem motocykla, komplet dokumentów, książka serwisowa, 2 kluczyki, instrukcja obsługi itd.
Oczywiście zgadzam się na wszelkie sprawdzenia w dowolnym serwisie na terenie Warszawy i okolic na koszt kupującego, nie mam absolutnie nic do ukrycia, motocykl jest prawie nowy i tak właśnie jeździ. Powodem sprzedaży jest zbieranie funduszy na podróż dookoła świata.
Cena jaką proponuję to 33 900 zł (w salonie, bez dodatków i ubezpieczenia kosztuje 38 500 zł)
Jeśli chcesz cieszyć się jazdą już dziś, nie czekać 2 miesiące na możliwość kupna nowego, do tego od razu wsiadać i cieszyć się jazdą, a nie męczyć się przy właściwym docieraniu motocykla, zaoszczędzając czas oraz pieniądze, chociażby na wspomniane pełne ubezpieczenie AC to jest to oferta idealna dla Ciebie.
Zapraszam do kontaktu 512-469-832 (jeśli nie odbieram, proszę o sms, oddzwonię)
VIN: VBKLST400FM773179 - zachęcam do zweryfikowania