Temat: [K] Gopro
Kupie GP2 lub GP3 blacka, moneta ? wiadomo jak najmniejsza, może byc golas bez akcesoriów.
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Gopro
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupie GP2 lub GP3 blacka, moneta ? wiadomo jak najmniejsza, może byc golas bez akcesoriów.
Jeśli mogę się wtrącić, Hero2 to już troszkę przeżytek imo, teraz to raczej 3, 3+ ma sens. A jak juz chcesz całkiem tanio to nowe Hero, ale zawsze to lepiej mieć te 60fps w fullhd.
ja tam mam hero3+ a i tak kręcę w 720p 60fps - więcej wg mnie nie ma sensu. I tak większość filmików ogląda się w na kompie, gdzie 720 w zupełności wystarcza. Takie moje zdanie :-)
Tak jak levis mówi,a mi chodzi bardziej o zywotnosc bateriia tu gp2 wypada najlepiej.
Aha i Andrzeju, nie mogłes się wtrącić :D hehe
raku, jak wyłączysz wifi i kręcisz w 720p60fps to bateria trzyma dość długo. Ja nagrywałem długie filmiki i prędzej kończyła mi się karta 16gb niż bateria :)
gopro2 karta 32gb batery pack i nagrywasz spokojnie ponad 2,5h. mozna wpiac jeszcze power banka ale to jest zbedne.
Z bacpackiem to ponad 3 h nagrywa :)
Z bacpackiem to ponad 3 h nagrywa :)
to długa guma się szykuje ;-)
paliwa zabraknie :P
Skoro juz spamujemy. Sory Levis ale troszkę bzdury gadasz, 720p to może ma sens jak sie ma mały monitor, co z tego że na kompie ogladasz? 1080p i 60fps to teraz taki standard, już nie mówiąc o różnicy w ostrości, kolorach i zakresie tonalnym między H2 a H3 I nie mówię tu o porównaniach na yt, gdzie nawet Sj4000 można zrównać z dowolnym gopro.
Za 70zł z przesyłką masz 2 baterie i ładowarke, w 1080p i 60fps nagrywa ponad godzinę, razem ponad 3 godziny na 3 bateriach. Raku, fajnie jak mega skill jest wrzucony do neta w dobrej jakości, zrób to dla fanów i nie kupuj H2 :P
sporo osób (w tym ja) ogląda na yt w 720p nawet jeśli jest opcja 1080. Jesli się ma mułowatego neta to 1080p odpada ;)
Ja nagrywam w 720p głównie dlatego, że filmiki 1080p 60fps zajmują duuuuuuuuużo miejsca, a jakoś je trzeba przesłać do Internetów :P
tutaj przykładowe nagranie - proszę się nie śmiać :P, bo dopiero się uczę :P [url]https://vimeo.com/87938158[/url]
1080p to teraz standard się robi, a 60fps ogląda się jeszcze przyjemniej. Ja nawet na monitorze FullHD nie lubię oglądać w 720p - widać trochę pixelozy, na telefonie przy ekranie 1920x1080 - 720p jest spoko. YouTube niestety trochę przycina na jakości.
Krótko - popieram andrzeju, przemyśl trójkę ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Gopro
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 89 zapytań