Temat: TRENING SM TORUŃ Racing Arena 16.08.2015
Witam , zarezerwowałem tor w Toruniu 16.08.2015 od godziny 9.00 do 13.00 na przemian z kartami , chętni wpisywać się :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » TRENING SM TORUŃ Racing Arena 16.08.2015
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam , zarezerwowałem tor w Toruniu 16.08.2015 od godziny 9.00 do 13.00 na przemian z kartami , chętni wpisywać się :)
Wstępnie się piszę
1. 751
z terenem czy bez?
Chętnie
Dokładnie to nie wiem ale, mysle jak by nas było więcej to da rade z terenem :)
kurcze nie dam radę tym razem
Jaki koszt ?
Jaki koszt ?
koło 100 zł plus minus
na 99% obecny
impreza tylko dla zawodników? Z tego co widziałem na wynikach to zural_Jedrzej chyba szybko jeździ, nie chciałbym być zawalidrogą na takim treningu. Ja na 100% będę w sobotę w Toruniu, mogę wrzucić motocykl do busa i jak starczy sił to się przyłączyć do treningu.
dam znać w środę czy będę, zobaczę jak się sytuacja w pracy rozwinie
impreza tylko dla zawodników? Z tego co widziałem na wynikach to zural_Jedrzej chyba szybko jeździ, nie chciałbym być zawalidrogą na takim treningu. Ja na 100% będę w sobotę w Toruniu, mogę wrzucić motocykl do busa i jak starczy sił to się przyłączyć do treningu.
trening dla Wszystkich chętnych czym wiecej osób tym lepiej :) wpadaj smiało !:)
Będę
Będę
ja w takim razie też tak na 90% będę
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » TRENING SM TORUŃ Racing Arena 16.08.2015
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 71 zapytań