Temat: Kawasaki KLX 300 by Robakrr
Witam chciał bym przedstawić Wam mój niedawny zakup -Kawasaki KLX 300 .Przed Kawą latałem na pseudo SM :D kiedyś wstawię zdjęcia ;) Mam mianowicie 16 lat nie za wiele no ,ale już miałem dość tych "komarków" no i przyszedł czas na coś mocniejszego .niektórzy myślą pewnie ,że rodzice to moi sponsorzy ,nie na sprzęty pracowałem i odkładałem sam no dobra może tam dołożyli na rejestracje tych poprzedników;) Moto zakupiłem od znajomego handlarza który przywozi sprzęty z Francji ,sprzęt zakupiony bardzo przypadkowo nie celowałem akurat w ten model no ale trafił się mi bardzo dobrze zachowany egzemplarz ;) No to przejdzmy do rzeczy Kawasaki sprowadzone z Francji ,z papierami rocznik 2003.Brak liczników,stacyjki itp .Na dzień dzisiejszy jest już ogarnięty na przgląd wszystkie potrzebne rzeczy zakupione ,znalezione w szafach (licznik,kiera,linka prędkościomierza,olej +filtr silnik,żarówki przód-tył ,migacze ) Zdążyłem już założyć Fanpage na FB dla zainteresowanych zapraszam [url]https://www.facebook.com/pages/Kawasaki-KLX-300-by-Robakrr/634343810035360?ref=hl[/url] .Kawa w przyszłym roku pewnie po wakacjach tak planuje dostanie felgi SM ,zawsze marzyło mi się rasowe SM ,a czytałem że KLX bardzo dobrze się nadaje do tego .No to na tyle postaram się na bieżąco dodawać posty z pracami ;) Jak narazię problem z fotami ,ogarnę to i Wam foty dam ;) Pozdrawiam i zapraszam do komentowania