1

Temat: [K] EXC 200/250 SM/Enduro

Wiem że to nie jest najodpowiedniejsze miejsce do szukania enduraka ale że jestem niecierpliwy to chciałbym jak najszybciej przygarnąć jakąś ćwiare 2T do lasu. Mam na ten cel 10 koła, chcę moto z papierami, najlepiej nie starsze niż 2003. Na olx bieda, przynajmniej na dystansie 200/300km ode mnie, nagle sprzedający są kompletnymi laikami i nie udzielają żadnych konkretnych informacji, nie wiadomo czy tuleja czy nicasil i która selekcja, nic nie wiedzą. Jeden typ nawet sprzedaje motocykl ale nie ma dowodu bo zgubił. Tak więc, jakby ktoś coś, to proszę o info.

TERROR KITTY CREW

Nienawiść do skuterów tak zostałem wychowany.

2

Odp: [K] EXC 200/250 SM/Enduro

Mam na sprzedaż Gas Gas EC 300 2006 rok jestem 3 właścicielem,1 kupił go w salonie gas gasa w Polsce.Posiada takie fanty jak sprzęgło hydrauliczne,tylni zawias ohnils,6 biegowa skrzynie,silnik to rozwiercona honda cr 250.Z rzeczy eksplo to jest korba versah,tlok wosnner selekcja c nicasil mam zdjęcia z remontu i faktury na części aktualnie 45 mth po rmeoncie.Moto zarejstrowane w Polsce.Cena 9100zł

Hero Majestic Ankur--->Derbi Senda Xtreme R--->Lifan Cross 125--->Mz Etz 250--->Ktm Egs 360--->Kawasaki Zr7--->Gas Gas EC 300  2006 & Kawasaki Zr7s 2004

3

Odp: [K] EXC 200/250 SM/Enduro

PW poszło

TERROR KITTY CREW

Nienawiść do skuterów tak zostałem wychowany.