Temat: Kupię kask, rozmiar L - 59-60
Jak w temacie, poszukuję kasku w rozmiarze 59-60, coś w ciemnym malowaniu, cena +- 400 PLN, byleby coś sprawdzonego w czym się w miarę dobrze jeździ.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię kask, rozmiar L - 59-60
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, poszukuję kasku w rozmiarze 59-60, coś w ciemnym malowaniu, cena +- 400 PLN, byleby coś sprawdzonego w czym się w miarę dobrze jeździ.
moze airoh ci podpasuje
[url]http://olx.pl/oferta/airoh-cr900-CID5-ID9jcg3.html#7a82a8c6fe[/url]
Niezły, będę go miał na uwadze.
Sprawdź na 24MX. Zdarzają się dobre ceny w Outlecie.
Nowy SHARK Sx2 w IM za 399
Widziałem te sharki i pasują mi, kwestia tego jak się spisują. Jeździł ktoś?
A 24mx obserwuje właśnie, chociaż póki co jakoś nie szaleją z promocjami
Śmigam w sx2 pierwszy sezon. Wcześniej jeździłem w integralach shoeia. Myślę że do topowych kasków to sx2 nie ma nawet startu, ale patrząc na stosunek ceny do jakości to chyba nic lepszego na rynku nie ma. Kask porównywalny z cr900 a ponad 200zł tańszy.
[url]http://www.fc-moto.de/Scorpion-VX-15-Air-Petrol[/url]
Kask premier nówka w twoim bużecie malowanie czarno, czerwono, białe
Hermes, a jaki to model? To sobie obejrzę jak on wygląda w ogóle. Na privy poodpisuje jak tylko wyjade z tej granicy ukraińskiej bo tu net słaby.
Hermes, a jaki to model? To sobie obejrzę jak on wygląda w ogóle. Na privy poodpisuje jak tylko wyjade z tej granicy ukraińskiej bo tu net słaby.
Taki żeby głowy nie urwał :-) cynke fotkę na dnaich
Sprzedam kask SHIFT RIOT MIDNIGHT. Została mi ostatnia sztuka L 299zł
Kupiłem Sharka. Temat do zamknięcia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię kask, rozmiar L - 59-60
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 75 zapytań