Odp: V RUNDA MP Madona (Łotwa)
ok. Wszystko jasne. Licencję mam i NNW ze sportami też.
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » V RUNDA MP Madona (Łotwa)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ok. Wszystko jasne. Licencję mam i NNW ze sportami też.
Siema, czyli reasumując jak nie mam licencji i chce polecieć w klasie "street" to wykupuje odpowiednie ubezpieczenie, wysyłam zgłoszenie i jadę. Na miejscu płacę wpisowe itd itp tak? Rozumiem, że jak moto technicznie przygotowane pod regulamin PL to tam problemu nie będzie. Hotel już zarezerwowany (inny niż podany w linku, bo jadę z żoną i dzieckiem i znalazłem ciekawszą ofertę) i będę tam w piątek rano, więc mam zamiar trenować tylko nie doczytałem czy za friko czy coś płatne. Pzdr.
Siema, czyli reasumując jak nie mam licencji i chce polecieć w klasie "street" to wykupuje odpowiednie ubezpieczenie, wysyłam zgłoszenie i jadę. Na miejscu płacę wpisowe itd itp tak? Rozumiem, że jak moto technicznie przygotowane pod regulamin PL to tam problemu nie będzie. Hotel już zarezerwowany (inny niż podany w linku, bo jadę z żoną i dzieckiem i znalazłem ciekawszą ofertę) i będę tam w piątek rano, więc mam zamiar trenować tylko nie doczytałem czy za friko czy coś płatne. Pzdr.
Płacisz na miejscu i będziesz miał ubezpieczenie, na miejscu płacisz wpisowe, nie wysyłasz zgłoszenia tylko rejestrujesz sie u nich na stronie link podał Lauris , z odbiorem nie robi nikt problemów , a trening piątkowy raczej płatny i bez terenu :)
No to git, a pisząc zgłoszenie chodziło mi o tą rejestrację. Tak czy tak już wysłane. Pzdr.
Ok. A na tą kolejna rundę w Rydze to gdzie się można wpisać? Tam też jest klasa street?
Piątkowe treningi w jakich godzinach i ile kosztują?
Yes, in next day is the same classes. Training in Friday cost 20€ (all day)
a właśnie leci ktoś na Rygę? bo tak jak pisał Mały odnośnie rejestracji, gdzieś nie mogę znaleźć tego... a skoro już będzie się tam w rejonach to chcę i dnia następnego wystartować w Rydze jak się da. Pzdr.
My planujemy we 3ch jechać. Ale zobaczymy po Madonie czy się zmieścimy do wyścigu... bo nie wiem jak u nich frekwencja, a my szybcy nie jesteśmy...
tak się zastanawiam czy z soboty na niedzielę zostać w Madonie, a potem do PL czy jak jechać Rygę to wtedy sobotę wyjazd do Rygi itd, kwestia rezerwacji hotelu... w Madonie powinno być ok, bo piątek cały dzień treningu to powinno się ogarnąć tor na cacy ale w Rydze to tylko 15 min na zapoznanie się z torem, niby mało ale też wystarczająco...
w Rydze planujemy spanie na torze. w madonie ten polecony hotel
Następnego dnia czyli niedziela polecam wystartować na 333 kompleks bardzo fajna trasa, zawody nie liczą się do klasyfikacji MP a świetny trening :)
ile kosztuje start w amatorach lub street?
Kto z MP jedzie? Ktoś z Warszawy wyjeżdża z czwartku na piątek w nocy i chce jechać grupą?
Jakby ktoś szukał dodatkowego NNW
75zł za "głowę"
[url]https://www.axatravel.pl/travelsport/kuponline[/url]
[url]https://www.axatravel.pl/pliki/OWU_Kontynenty.pdf[/url]
Motosroto- jest jako sport wysokiego ryzyka a nie ekstremalny... chyba ;)
sporty wysokiego ryzyka – uprawianie następujących sportów:
sporty motorowe (quady, skutery śnieżne i inne pojazdy lądowe),
sporty motorowodne (jazda na skuterze wodnym, nartach wodnych,
motorówkach i inne sporty wodne, w których wykorzystywane
są pojazdy motorowe), jazda konna, polo, myślistwo, nurkowanie
z aparatem powietrznym, rafting lub inne sporty wodne
uprawiane na rzekach górskich, wspinaczka wysokogórska, skalna,
skałkowa, sztuki walki i wszelkiego rodzaju sporty obronne,
trekking uprawiany na wysokości powyżej 3000 m n.p.m.;
W PZU jest taniej. Można kupić online przez inteligo. Ostatnio liczyłem tylko z mniejszymi sumami i wyszło 8zł/dzień.
ze sportami? Bo tu opcja bez sportów to też kilka zł za dzień np. 4zł...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » V RUNDA MP Madona (Łotwa)
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 77 zapytań