Temat: [S] Sprzedam Ciuchy, czyszczenie szafy
W związku ze zmianą motocykla robię porządki z ciuchami moto, wystawiam na razie tutaj może znajdą się chętni.
Będę systematycznie uzupełniał fotki i opis bo jest tego trochę.
Do wszystkich cen trzeba doliczyć + 15 zł za wysyłkę, możliwy odbiór osobisty i przymiarka na miejscu.
1. Sprzedane
2. Sprzedane
3. Nieaktualna
4. Narzędziówka Enduro Acerbis , dwie główne kieszenie zapinane na zamek + klapa na rzep + 2 dodatkowe paski. W jednej z kieszeni wkładka z gumkami do mocowanie narzędzi.
Cena 49 zł
5. Kask FLY , nie pamietam modelu ale jakiś wyższy , na kasku okleina Red Bull (kiedyś mi się nudziło w zimę).
Brak jednej lotki na górze kasku bo zgubiłem w terenie, kilka obtarć od krzaczorów ale stan ogólny bdb.
W zestawie gogle Progrip również w stanie Bdb, mocowania kamery będą zdemontowane!
Rozmiar M
Cena razem z goglami 290zł
6. Buty Sidi Crossfire Supermoto , rozmiar 46 , wszystkie klamry i zawiasy sprawne, ogólne obtarcia i zarysowania ale dziur żadnych nie mają. Lekko przysmażone na kostce od kolektora, na prawym bucie od wewnętrznej delikatnie dziabnięte ( zawadzone o ostry podnóżek podczas kopania).
Cena 599 zł
7. Buty Enduro Turystyczne , Probiker Scout II , rozmiar 46 , buty na membranie Sympatex , typowe kalosze do turystyki w stylistyce enduro , w jednej z klamer brak jednego nita (tak było od nowości , można przynitować choć ja używałem tak jak jest)
Cena 79zł
8. Kurtka Enduro UFO na buzer, odpinane rękawy, rozmiar XL , stan bdb.
Jest to ten model w którym Orlen team się ganiał albo Rafał Sonik.
Wszystkie suwaki i rzepy sprawne.
Cena 350 zł
9. Spodnie STR LIZARD , rozmiar XL , Użyte dosłownie kilka razy , kupiłem za duże i leżą w szafie.
W zestawie dodaję kieszenie i ochraniacze kolanowe których normalnie nie ma w zestawie.
Odpinane nogawki razem z ochraniaczami , zostają wtedy krótkie portki.
Nogawki szerokie , spokojnie wchodzą na buty enduro, spodnie posiadają wypinaną membranę.
Cena 370 zł
Takie jak tutaj:
[url]http://www.halvarssons.pl/motocykle/?products&category=4&id=49[/url]
Niebawem możliwe że będę też puszczał poniższe rzeczy , najpierw muszę kupić coś nowego aby nie zostać bez ciuchów.
Fotki oryginalne dołożę jak będą chętni.
Kurtka Macna Flash skóra kupiona w zeszłym sezonie tutaj:
[url]http://intermotors.pl/product-pol-130840-Kurtka-skorzana-MACNA-FLASH.html[/url]
Stan bdb , żadnych szlifów nie było , rozmiar chyba 52, idealne układa się do pozycji Supermoto, bardzo masywne ochraniacze na łokciach.
Cena 900zł
Kask Nolan N90 , szczękowiec Biały, rozmiar M , Stan bdb. szyba , pinlock i blenda nie porysowane, oryginalny pokrowiec i chyba nawet karton mam do niego.
Cena 500zł
Spodnie Mottowear bojówki, rozmiar na 189cm , szerokie nogawki wchodzą na buty enduro np crossfriery.
Ochraniacze kolanowe w zestawie , spodnie poprzycierane tu i tam bo miałem w nich wywrotkę na asfalcie ale bardzo delikatną , ogólnie trzymają się kupy.
Cena 250 zł
Buty krótkie Alpinestars S-MX 1 , rozmiar 46 , idealne na miejskie terrory, na prawym delikatnie przytarty czubek.
Żadnych dziur nie posiadają.
Cena 299 zł
Wszystkie rzeczy są używane !!!