Odp: Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
przecież na dobra sprawe 625 to 640 na fcr. bo juz 660 to inna bajka.
kiedys exc 2x525 2x450 lc4 640 xt600
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
przecież na dobra sprawe 625 to 640 na fcr. bo juz 660 to inna bajka.
Z ciekawości - z czego wynika to, że na 625 są większe wibracje niż na 640?
hacker nie jest w temacie lub sie pomylil miedzi 640/625 a 660 jest róznca 640/625 bija w dupe tak samo
Dobra, dzięki wielkie, w jednym hacker się nie pomylił na pewno - będę musiał dorwać kogoś, kto ma takie sprzęty i wybłagać go o możliwość przejażdżki, wtedy (mam nadzieję) znikną wszelkie wątpliwości. :)
Panowie na gwałt potrzebny rollgaz domino do exc 200 01' wie ktos cos gdzie namierzyć?
Edit: ten bedzie ok? [url]http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=NTM0MDAzMA==[/url]
Będzie dobry. Sam miałem.
A troszkę inne pytanie. Jaki rolgaz ma najmniejszy kąt obrotu ( i ile ) ?
Bo myślę, że pomogłoby mi to na zbetonowaną prawą rękę na ciasnym torze, gdzie cały czas operuję gazem i hamulcem.
ten ma najkrótszy
smant napisał/a:elo ktoś wie gdzie kupie dolna śrube do spuszczania oleju w exc 450 2004 szukałem ale nie znalazłem :)
58030021000
58038022000
Słabo szukales, ktm sklep.
chodzi mi o śrubę pod silnikiem na torx
Dzinkss napisał/a:smant napisał/a:elo ktoś wie gdzie kupie dolna śrube do spuszczania oleju w exc 450 2004 szukałem ale nie znalazłem :)
58030021000
58038022000
Słabo szukales, ktm sklep.chodzi mi o śrubę pod silnikiem na torx
Raczej na imbus jak juz, a jak nie znalazłeś jeszcze to sobie tam wkręta wkręć.
liczyłem na bardziej inteligenta odpowiedź :)
77038017000 ch.uj tam wypełnię ci twoja pustkę. I jest to śruba od ekranu olejowego jak juz coś tak na przyszłość.
ale wielki "bul" komuś pomóc lub doradzić :) Dzięki
ale wielki "bul" komuś pomóc lub doradzić :) Dzięki
Ból to ty masz głowy od myślenia. Powodzenia w serwisowaniu EXC
Mam zagadkę z moim KTM SMC R 2013 kupiłem moto z przebiegiem 2800 km i po paru wypadach miałem objawy przy hamowaniu trzepanie kierownikiem udałem sie do KTM profi i stwierdzili ze jest uszkodzenie mechaniczne tarczy hamulcowej po paru łzach w oku zamówiłem nowa tarze orginał KTM i w tym momencie mam 7800 km przebiegu i problem się znowu pojawil identyczne objawy, nie ma możliwości zebym uderzł w ta tarczę bądz ja przegrzał i zlał wodą. I nie wiem co dalej mam robić bo kupujac 3 tarcze za ponad 700 zl nie mam pewnośći ze problem znowu sie nie powtórzy a z racji tego ze jest rzecz eksplatacyjna wiec gwarancja prawdopodobnie nie zostanie uznana przez KTM. Co moze skutkować krzywieniem tarczy ?
Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 55 zapytań