Temat: Husqvarna 125 sm 2006r. gaźnik najlepiej 38 lub 36
jak w temacie, mało mocy szukam czegoś na poprawe
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Husqvarna 125 sm 2006r. gaźnik najlepiej 38 lub 36
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w temacie, mało mocy szukam czegoś na poprawe
Jak SM, to jak mało mocy to wrzuć silnik od CR lub WR, zupełnie 2 inne silniki WRE/SM są słabe, duży gaźnik podniesie tylko spalanie.
wydech zawór porting gaźnik max zapłon i bd latało to trochę :D
Ty na poważnie czy na żarty ? z tego co mowią inni to sa wlanie te same silniki + inny osprzęt ,czyli właśnie szukam tego użytkowego osprzętu zeby to wzmocnić tłumik i wydech narazie odpada bo za duza kasa, wiec zaczynam od tych naprostszych rzeczy co mo gę wymienić
zależy o kogo chodzi ja mówie całkiem poważnie
Ty na poważnie czy na żarty ? z tego co mowią inni to sa wlanie te same silniki + inny osprzęt ,czyli właśnie szukam tego użytkowego osprzętu zeby to wzmocnić tłumik i wydech narazie odpada bo za duza kasa, wiec zaczynam od tych naprostszych rzeczy co mo gę wymienić
Są to 2 różne silniki!
WR,CR różnią się osprzętem
WRE/SM słabe, żywotne silniki, bardzo dużo różnic względem silników CR/WR.
wydech narazie odpada bo to kosmos kasa póki co , porting był ruszony ale tylko delikatnie wstepnie, gaznik właśnie o to chodzi zeby to zmienic moze plus dolot plus może zawor, co do zapłonu prosiłbym o skonkretyzowanie bo o zapłonie nic nie wiem :(
zapłon wrzucić selletry i lata jak pojebane
mam keihena 38 z ktm 360.
UP kupie najlepiej 38 gaźnik za ok. 200 -250 max chyba ze kto ma cos fajnego mniejszego albo tanszego
Kup 39 z KTM 125 sx
UP, no wiec jak by sie znalazł komuś jakis 39 to tez mógłbym pomyśleć nad kupnem o cenie zawsze mozna pogadac, choc wydaje mi sie ze 39 jak i pewnie 38 to juz za duzo jak na standard membrane, no ale nic jak ktos by miał 39 to pisac
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Husqvarna 125 sm 2006r. gaźnik najlepiej 38 lub 36
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 75 zapytań