Temat: Handbary Acerbis Nowe Niebieskie 22mm
Zamówiłem do innego moto niż kupiłem :D
Nowe, nieużywane. Na kierę 22mm. Aluminiowy rdzeń.
180 zł z wysyłką przy wpłacie na konto - chyba taniej nowych w PL się kupić nie da.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Handbary Acerbis Nowe Niebieskie 22mm
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zamówiłem do innego moto niż kupiłem :D
Nowe, nieużywane. Na kierę 22mm. Aluminiowy rdzeń.
180 zł z wysyłką przy wpłacie na konto - chyba taniej nowych w PL się kupić nie da.
jak oryginały to cena w pyte
BierE. Wyślij nr fona na pw
Na chwilę obecną rezerwacja - ma być odbiór osobisty przez Fight4Life
Kiedy ma podjąć decyzję ?
On już zrezygnował, drugi ma się określić dzisiaj. Ty jesteś trzeci.
Kolejka jak za komuny :d
To ja zrobię niepotrzebną reklamę - mam takie i są zajebiście wytrzymałe, bez zastanawiania brałbym drugi raz.
również polecam , kumpel skasował moto do najmniejszej śrubki , rama pęknięta , lagi jak banany itp itd. Jedynie handbary zostały całe , praktycznie bez uszkodzeń (pare małych rysek) :D
Czekam na to co powie Spidi - bo on jest następny.
Żebym wiedział, że takie dobre i tak tanio sprzedaję to bym dał cenę wyższa :D
W sumie jak ktoś chce to mogę w takiej cenie zamówić 22mm lub 28mm w różnych kolorach, tylko że to trzeba czekać ze 2 tygodnie.
made in china?
wyglądają na oryginalne, ale stwierdzić to można tylko wagą i podatnością na wygięcie. Ja miałem założone jakieś chinskie acerbisy (kupione z motocyklem) i jestem w stanie je wygiąć ręką jak się przyłożę. Teraz kupiłem oryginały (i na poprzednim też miałem oryginały) i są pancerne, wytrzymują szlify po asfalcie bez zająknięcia kiedy chińskie mi się pokrzywiły przy paciaku w terenie (!).
A tka przy okazji - chętnie wymienię mocowanie 22mm na 28mm jak ktoś ma na zbyciu :)
Ps. a samo mocowanie 28mm w jakich masz cenach>?
Nie mam pojęcia gdzie są robione. Mam od znajomego z hurtrowni. Dopytam po weekendzie skąd to to mają.
sajfer mam mocowanie na 28 ale chyba do zety jak coś wal na PW; jak coś to sobie podjedziesz zobaczysz albo na trening wezmę
Będą pasiły - biorę...
Trochę się tylko zmartwiłem, że waszym zdaniem to chinol.
Gdzie zrobione to mi lotto ale nie chciałbym żeby były jednorazowe i rozpadły się przy pierwszym lepszym paciaku?! :/
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Handbary Acerbis Nowe Niebieskie 22mm
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 70 zapytań