Temat: Jakie supermoto wybrać?
Witam. Jakie polecacie supermoto 125 2T lub 250 4T tak do 5 tyś zł?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie supermoto wybrać?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Jakie polecacie supermoto 125 2T lub 250 4T tak do 5 tyś zł?
yamaha dt125x to jedyne moto co mi wpada na myśl do 5k , aczkolwiek i tak mało na niego.
250 4t nie kupisz do 5k w wersji sm
Kumpel ma Dt125x z 2006 roku. Ma przejechane 30 tys dalej na seryjnych częściach.Nie dość, że ciche to zarąbiście mocne jak na 125. Nie wydziera się a jedzie :) jednak do 5k sądzę że nie kupisz tego sprzęta jak pisze b0unceR, bo te silniki nie są już produkowane, a są najlepsze. Cena za takie moto to ok 6500 tys lub nawet więcej. Jednak mogę Ci śmiało polecić to moto. Lać paliwo i jeździć :)
A inne. Hmm... no np Aprilia SX 125. Jednak ciężko teraz o fajne supermoto w cenie 5k. Ale najlepiej szukać poza granicami naszego kraju jakieś po lekkim szlifie. Myślę, że wyhaczysz taniej niż tu w Polsce.
Z takim budżetem możesz zastanwić się nad kupnem dobrego sprzęta na brudasach i zbierać kasę na małe kółka. Ze 125-tek polecam Aprilię RX (enduro) lub MX (sm). Zawias dużo lepszy niż w DT, mocniejszy silnik Rotax i dużo części do niego. Sam ujeżdżam RX- a i uwierz mi, że w terenie wcale nie odbiegam od mocniejszych moto. Wybór należy do Ciebie, Pozdro
Z takim budżetem możesz zastanwić się nad kupnem dobrego sprzęta na brudasach i zbierać kasę na małe kółka. Ze 125-tek polecam Aprilię RX (enduro) lub MX (sm). Zawias dużo lepszy niż w DT, mocniejszy silnik Rotax i dużo części do niego. Sam ujeżdżam RX- a i uwierz mi, że w terenie wcale nie odbiegam od mocniejszych moto. Wybór należy do Ciebie, Pozdro
Właśnie nie ma opcji kupna enduro wiem jak to jest z remontami czy choćby wymianą tłoka nie wiele rzadziej od full crossa a to że zmienie koła nie znaczy że bd miał prawdziwe sm (zawieszenie dalej będzie terenowe) więc to odpada. No nic zostaje mi kupić pseudo ściga lub yamahe tdr... ;/
Planujesz zakup piździka, a wymagania do zawiechy masz jak byś co weekend był na torze.
Planujesz zakup piździka, a wymagania do zawiechy masz jak byś co weekend był na torze.
kupiłoby się wieś...
ale pieniądze gdzieś...
A jakieś SM 125 w 4T dało by rade wyrwać w tej cenie?
Mało kasy, dozbieraj troche i myśl wtedy, chyba ze na dzien dobry zrobisz remont i w dobrej monecie kupisz.
Jedź na ogórki czy co tam sie zbiera i zarób troche hajsu bo na chwile obecną to proponuje Ci stad wypierdolić z tymi 5 kaflami bo nic nie kupisz, albo zarejestruj sie na forum derbi sendy tam ci pomoga :v
Zawsze on może kupić Husqvarne WR125 2005 za 4200zł, tak jak ja.
Plus 8000zł żeby jakoś wyglądała i jeździła.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie supermoto wybrać?
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 79 zapytań