Temat: Smutna sprawa
Z żalem pragnę poinformować, że wczoraj jeden z forumowiczów, a mój kolega z miasta zginął na motocyklu. Chodzi o czarnysm. Jeździł na SM EXC 525,.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Smutna sprawa
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Z żalem pragnę poinformować, że wczoraj jeden z forumowiczów, a mój kolega z miasta zginął na motocyklu. Chodzi o czarnysm. Jeździł na SM EXC 525,.
Bardzo smutna wiadomość.
Na naszym forum raczej niespotykana.
Szkoda, że trafiło na kolegę którego większość z nas dobrze kojarzy na forum.
Miejmy nadzieję, że nie cierpiał.
Patryk spoczywaj w pokoju.
Również szczere kondolencje dla rodziny.
Zniszczyła mnie wczoraj ta informacja, mozna powiedzieć ze razem zapoczątkowaliśmy supermoto w okolicy. Dla niego i reszty ekipy wycofałem sie ze sprzedaży swojego ktm-a, ale dla mnie jazda juz nigdy nie bedzie taka jak wcześniej. Spoczywaj w pokoju mój motoprzyjacielu;((
Żal i smutek. To bardzo przykre, tym bardziej gdy pomyślę, że nasza pasja nie rzadko w mniejszym lub nie raz większym stopniu stwarza tego typu zagrożenia. Czarnysm odpoczywaj w spokoju.
Niestety dopada to i nasze forum, szkoda chłopaka i trzymajcie się ludzie, bo po mimo, że w większości nie znamy sie osobiście to nasze forum jest wyjątkowe i gniecie człowieka czytając takie przykre informacje.
Co się stało jak moża wiedzieć?
Przykra sprawa. Kondolencje dla rodziny i przyjaciół.
O kurde...
Również składam szczere kondolencje.
Ride In Paradise
Z ŻALEM i ja dołączam się do kondolencji dla znajomych i rodziny przede wszystkim.
Chociaż nie znalem chłopaka to cały dzień dzisiaj siedzi mi w głowie ta wiadomość..
Kondolencje dla rodziny
O masakra ,wiem kto to bo ma takiego samego Ktma jak ja , smutne to bardzo że nie żyje :-(
Spoczywaj w pokoju stary,
A jeszcze z nim gadałem parę dni temu...
[url]http://kuriermlawski.pl/277394,Kolejna-tragiczna-smierc-motocyklisty.html#axzz3dEdZu7f0[/url]
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Smutna sprawa
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 71 zapytań