Odp: 690 SMC vs 990SM vs Dorsoduro 750
Nikt z okolicy Grójca (Mazowieckie) nie chciał by pomóc w oględzinach w Niedzielę / Poniedziałek popołudniu? Odwdzięczę się $$ :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » 690 SMC vs 990SM vs Dorsoduro 750
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nikt z okolicy Grójca (Mazowieckie) nie chciał by pomóc w oględzinach w Niedzielę / Poniedziałek popołudniu? Odwdzięczę się $$ :)
jak mozesz to jedz do ktma na sprawdzenie. zaplacisz 250zl sprawdza ci wszystko, numery itp, z silnika pod kompem tez moga wyciagnac vin... Z tego co mi wiadomo W SMCR czyli pewnie w SMC tez (jesli ktos wie niech potwierdzi) trzeba pokombinowac zeby wlozyc kola od enduro, w druga strone czyli do enduro male kola wchodza bez problemu tylko dystanse inne.
SMC ma chyba szersze półki jak każde LC4
jeśli dorsoduro to tylko 1200. Mam takową, gdybyś miał jakieś pytania/był zainteresowany daj znać
Dokładasz jeszcze kilka tys. i bierzesz nowego SMC z salonu.
A jeżeli chcesz się wyróżniać i nie być jak wszyscy to zaczekaj jeszcze troszkę i kup nową Husqvarnę 701.
[url]https://www.youtube.com/watch?v=P_U-4Tk6CbY[/url]
Ale to przecież jest nadal smc, tylko w innych ciuchach ;)
Jeśli dojrzeję do decyzji to nie wykluczone że mój smc r będzie niebawem na sprzedaż, zakupiłem go w marcu 2012 jako nowego i na dzień dzisiejszy ma nie całe 5kkm nalotu. Jakiś czas temu nabyłem lancera evo IX i po prostu rajdówka zabiera mi cały wolny czas.
Jeśli dojrzeję do decyzji to nie wykluczone że mój smc r będzie niebawem na sprzedaż, zakupiłem go w marcu 2012 jako nowego i na dzień dzisiejszy ma nie całe 5kkm nalotu. Jakiś czas temu nabyłem lancera evo IX i po prostu rajdówka zabiera mi cały wolny czas.
A ile byś sobie życzył za swojego KTM-a?
Dorsoduro 1200 wagowo dość podobnie jak 750 co jest dla mnie komicznie dziwne, choć nie ukrywam że ta waga mnie przeraża. Kupno sprzęta w stylu supermoto ale o wadzę większej niż superbike jest dla mnie dziwne. To samo tyczy sie SM 990...
Polecam Duchu przejażdżkę SM 950/990. Przestanie Cię to tak mocno dziwić. Z Aprilią nie miałem do czynienia, ale miałem 950 SM i było zadziwiające. Co prawda to nie jest typowe SM, bo w teren się nie nadaje (od tego było 950 Enduro) ale naprawdę tej wagi się nie czuje nawet na torze kartingowym. Ja sprzedałem z zamiarem zmiany na sportowe SM, jednak po pół roku z Huską 450 SMR przy moim trybie jeżdżenia odpuściłem i zacząłem poszukiwania czegoś mniej obsługowego. Szczęśliwie trafiłem dobrą ofertę SMC 690 w okolicy i to jest to.
Podejrzewam że i 990SM się fajnie prowadzi. Tylko to już nie taki zbój drogowy jak 690SMC. I na pewno czuć te 50-60kg różnicy. Poczekam co mi odpisze kolega kwkm w sprawie swojego SMCR 2012.
Duchu jesteś z brzeszcz koło p-ny?
Tak jestem z Brzeszcz obok Oświęcimia :)
co mi odpisze kolega kwkm
W obecnym stanie i specu, na pewno nie mniej niż 30k, ale finalnej decyzji o sprzedaży jeszcze nie podejmuję.
A co tam masz podłubane? :)
[url]http://forum.supermoto.pl/topic20872-modifikacja-ktm-690smc-p7.html[/url]
[url]http://forum.supermoto.pl/post152388.html#p152388[/url]
Wygląda super tylko kwota 30+ to jednak za dużo dla mnie...
Dla mnie za mniej, nie ma sensu rozstawac się ze sprzętem. Zatem musisz śledzic rynek.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » 690 SMC vs 990SM vs Dorsoduro 750
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 79 zapytań