1

Temat: [S] KTM LC4 640 cebuland edyszyn

No i tak jak to velkurczak przepowiedział - cena topnieje, cebuland nadal milczy, a ja wcale nie mniej potrzebuję $$. Od czasu wystawienia był JEDEN telefon. Gość przyjechał, i wyraźnie było przez telefon ustalone, że cena i tak już niska, więc żeby się obyło bez marudzenia / negocjacji itp. Na żywo oświadczył, że da dwa tysiaki mniej od tego, co było mówione i bierze moto oo_OO. Krew by k*rwa zalała...

Podbijam zatem i mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto doceni dobrze utrzymane moto w spoko stanie i BEZ wkładu.

[url]http://otomoto.pl/oferta/ktm-lc-ktm-lc4-lc-4-640-625-660-sm-supermoto-ID6y64at.html[/url]

Pozdro

2

Odp: [S] KTM LC4 640 cebuland edyszyn

Ciężko teraz sprzedać dobrego konia... takie czasy

KTM LC4 SM/Enduro

3

No nie wiem. Może ten trójmiejski rejon jakiś taki bez parcia na SM. Cena w ogłoszeniu oczywiście do negocjacji, ehh...

4

gdybym miał do ciebie bliżej pewnie bym podjechał. Ja katuje Mazowieckie i tu jest bardzo mało SM

5

Jakie rejony Mazowieckiego?

Yamaha WR 250F - chyba się starzeje.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.

6

ja z Ostrołęki, szukam jakiegoś sm od siebie maks do 200km. Raz się wybrałem dalej, była to podróż na marne. Nie chce przewałkować pół kraju w poszukiwaniu miny

7

panowie co się dzieje z tymi ludźmi że tak ciężko kupca znaleźć na porządny sprzęt, w tamtym roku szukałem xr 650 we Włoszech, ale bardzo nic nie było ale trafiła się piekna cb600 to mówię spróbuję trochę polatać jak się znudzi to pewnie łatwo się sprzeda i co? d...a moto pół roku wisi na ogłoszeniach różnego typu i tylko jeden telefon miałem w styczniu i chłopaczek przyleciał 250km obejrzał pogadał nie miał się do czego bardzo przyczepić i kasy nie miał to tyle go widziałem bo ceny nie miał z czego zbić, za pół pieniedzy jej nie oddam, już znudziło mi się zap...anie i chce wrócić na sm, ale jak? na drugie moto mnie niestety nie stać, a w hornecie denerwuje mnie brak mocy na dole, więc życzę cierpliwości i porządnego kupca który doceni sprzęt

było MZ 660, może będzie jakaś Świnka

8

glacuś napisał/a:

ja z Ostrołęki, szukam jakiegoś sm od siebie maks do 200km. Raz się wybrałem dalej, była to podróż na marne. Nie chce przewałkować pół kraju w poszukiwaniu miny

Cześć kolego z Ostrołęki :)

DR650, XT600, EXC520, YZ450F, EXC-R450, EXC-R400, EXC-R530, SXF350, SXF250, EXC500SM, ADV990, 690Rally

9

up

[url]http://olx.pl/oferta/ktm-lc4-lc-4-640-625-660-sm-supermoto-CID5-ID9WQT3.html#6fbfbafd3f[/url]