1

Temat: [S] Suzuki DR-Z400 SM, 2006

Sprzedaje swojego kochanego drzta. Nie chce ale muszę. Podstawowe informacje są zawarte w ogłoszeniu, chętnie odpowiem na wszelkie szczegółowe pytanie telefonicznie. Nie wahajcie się dzwonić, jestem człowiekiem i rozważę każdą rozsądną i ofertę. 
Jeśli ktoś nie zgadza się z cena, albo ma odmienne zdanie na temat stanu, nie podoba mu się kolor itp. proszę niech zachowa to dla siebie, a jak bardzo chce się tym podzielić na forum to nie w tym temacie, służą do tego poszczególne działy.

[url]http://olx.pl/oferta/suzuki-dr-z400sm-supermoto-wr-exc-lc4-CID5-IDa9x3N.html#5668ecc8c5[/url]

Pozdro 400
haters know what to do..

2

Odp: [S] Suzuki DR-Z400 SM, 2006

Nikt juz nie szuka ładnej drz?

Sherco st300  Cabestany Replica

3

zapewnie szukają , ale myślą że za 10k kupią perełkę :)

Simson s51 -> Suzuki GN250 -> Suzuki DRZ 400

4

lub nie chcą przepłacić ;)

Pozdrawiam,
Piotrek

5

to naturalne że chcemy kupic jak najtaniej a sprzedac jak najdrożej : ) tak jak napisałem cena jest ruchoma, śmiało można negocjowac : ) oczywiscie członkowie forum maja taryfę ulgowa :D

Pozdro 400
haters know what to do..

6

na fotach prezentuje się ładnie,więc moim zdaniem cena nie jest wygórowana

7

Jak się wystawia jedną z najdroższych DRZtek na allegro, to chociaż wypadałoby mieć znośnego kapcia z tyłu. Miło, że wspomniałeś, że do końca sezonu, ale ja na takim kapciu to bałbym się bujać na huśtawce, a co dopiero latać na moto :D

Napisz jaki rocznik tych opon.

Nie napisałeś też, kiedy ktoś zaglądał do gaźnika i zaworów. Czy bierze olej, jeżeli tak, to jakie ilości :)

a tak to spoko, wizualnie ładna :-]

MOTOFREAK - BARTOSZ KOWALEWSKI - Serwis motocyklowy inny niż wszystkie
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450

8

cena jest taka bo nie mam nic do stracenia, jesli nikt jej nie kupi to moto zostaje u mnie, wiem co mam.
Akcja ze sprzedaza powstala dlatego ze wyjezdzam i predko nie wróce a moto nie moge zabrac ze sobą.

Rzeszywiscie levis masz racje ta opona juz prosi o wymiane ale przeciez napisalem o tym w ogłoszeniu, a co do rzeczy o które pytasz to uwaga cytuje "chętnie odpowiem na wszelkie szczegółowe pytanie telefonicznie" , jak znajdzie sie prawdziwie zainteresowana osoba to opowiem wszystko szczegołowo od A do Z : )

co do do opon; dotów nie pamietam, musiałbym sprawdzic , olej bierze owszem chyba jak kazda DRZ
( jak czyjas nie bierze niech rzuci kamieniem :D ) jaka to ilosc ? ciezko stwierdzic, w tamtym roku jak zrobilem 1000km w góry to zjadła tak +/- setke,  gaźnik i góra silnika sprawdzona po kupnie przy około 16 tys przebiegu, rozrząd na bieżąco - 8 ząbek.

Pozdro 400
haters know what to do..

9

ok, wyjeżdżam za 10 dni - ogłoszenie jest aktualne do 10 czerwca włącznie, później mnie nie będzie a co się stanie z motocyklem nie wiem. Nie mam co z nim zrobić i boje się o tym myśleć. Na zachętę zmniejszam cenę do 13k i wciąż akceptuje rozsądne targowanie.
Może jakiś znajomy szuka ?

Pozdro 400
haters know what to do..